Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | România - Lituania se va disputa cu porţile închise, în urma incidentelor de la meciul cu Serbia

BREAKING NEWS | România - Lituania se va disputa cu porţile închise, în urma incidentelor de la meciul cu Serbia

Echipa națională

Comentarii

Meciul dintre echipa naţională de fotbal a României şi reprezentativa similară a Lituaniei, din runda a cincea a Ligii Naţiunilor, va avea loc cu porţile închise, din cauza incidentelor de la meciul cu Serbia, din aceeaşi competiţie, a stabilit, joi, Comisia de Disciplină a UEFA.

Decizia UEFA vine ca urmare a incidentelor de la partida România - Serbia, scor 0-0, de pe Arena Naţională, când fanii tricolorilor au aprins mai multe torţe în debutul partidei.

Astfel, România va disputa o nouă partidă cu porţile închise la Ploieşti, exact aşa cum s-a întâmplat la debutul în Liga Naţiunilor, partida cu Muntenegru, încheiată la egalitate, scor 0-0.

"Asta ar fi culmea, să ne mai suspende şi terenul pentru două torţe. Hai să fim serioşi, suporterii trebuie să facă o atmosferă frumoasă. Nu cred că au deranjat pe cineva acele torţe", declara Ciprian Tătăruşanu după partida cu Serbia.

La 16 octombrie, UEFA a anunţat că a deschis o procedură disciplinară după meciul România - Serbia, care a avut loc la 14 noiembrie, pe Arena Naţională.

Acuzaţiile reţinute de UEFA au fost folosirea de torţe, comportament rasist (bannere şi scandări) şi invadarea terenului de către suporteri.

Reprezentativa României a remizat, duminică, pe Arena Naţională, scor 0-0, cu selecţionata Serbiei, într-un meci din Grupa a IV-a a Diviziei C a Ligii Naţiunilor, în care a jucat o repriză în inferioritate numerică şi oaspeţii au ratat un penalti.

Afla mai multe despre: romanialituaniabreaking news 

viewscnt
Articole similare