Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS S-a aflat viitoarea destinaţie a lui Zidane! Ce echipă va prelua omul care a scris istorie la Real Madrid

BREAKING NEWS S-a aflat viitoarea destinaţie a lui Zidane! Ce echipă va prelua omul care a scris istorie la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane a plecat de la Real Madrid şi nu va antrena niciun alt club pentru moment, a dezvăluit Libertad Digital.

După două mandate reuşite pe Santiago Bernabeu, foarte multe cluburi mari din Europa l-ar vrea pe Zidane ca antrenor. Momentan însă, tehnicianul francez se află în vacanţă, una care s-ar putea prelungi pentru ceva timp.

Jurnalistul Sergio Valentin, de la Libertad Digital, a anunţat care sunt planurile tehnicianului francez.

Astfel, Zidane ar urma să ”bifeze” un an sabatic, pentru că ”realmente vrea să se odihnească”. Ulterior, tehnicianul francez ar dori să preia naţionala Franţei, una despre care este conştient că are un potenţial uriaş datorită ariei impresionante de selecţie.

”Toate drumurile duc spre această idee. Federaţia Franceză îl vrea pe Zidane, iar Zidane vrea să antreneze naţionala. O va face după Campionatul Mondial din Qatar” anunţă sursa citată. 

Zidane a explicat de ce şi-a dorit să plece de la Real Madrid

Într-o scrisoare deschisă publicată în presa spaniolă, Zinedine Zidane, fostul antrenor al echipei Real Madrid, a explicat motivele care l-au determinat să-şi părăsească postul.

"Plec pentru că nu mai simt că acest club îmi mai oferă încrederea de care am nevoie, nu-mi oferă sprijinul pentru a construi ceva pe termen mediu sau lung", a explicat el.

În vârstă de 48 de ani, tehnicianul francez a preluat prima dată Real Madrid în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor (2016-2018), campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor, în aceiaşi ani.

Afla mai multe despre: zinedine zidane 

viewscnt
Articole similare