Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | "S-a ajuns la un ACORD". Ionuţ Radu pleacă de la Genoa! Mutare STELARĂ: pentru cine va juca

BREAKING NEWS | "S-a ajuns la un ACORD". Ionuţ Radu pleacă de la Genoa! Mutare STELARĂ: pentru cine va juca

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu se va întoarce la Inter în ianuarie 2020, anunţă presa din Italia, care mai susţine de asemenea că înţelegerea e aproape finalizată.

Mattia Perin îl trimite pe Ionuţ Radu la Inter

Genoa va face numeroase schimbări în această iarnă, începând de la banca tehnică până la nivelul lotului. Thiago Motta îi va părăsi pe "grifoni" după doar câteva luni, iar echipa va suferi şi ea schimbări. 

Printre fotbaliştii care vor pleca se numără şi Ionuţ Radu. Oficialii lui Inter şi Genoa s-au întâlnit să discute în privinţa portarului, iar înţelegerea e aproape finalizată, susţine 'Secolo XIX'. 

Astfel, românul va avea ocazia de a-şi câştiga locul de titular, după ce Inter a întrerupt împrumutul său la Genoa cu şase luni mai devreme, faţă de înţelegerea iniţială. 

De altfel, mutarea a fost accelerată şi de dorinţa lui Genoa, care a dorit să-l împrumute de la Juventus pe Mattia Perin, jucătorul crescut de "grifoni". E de aşteptat ca anunţul oficial al aducerii italianului să fie făcut până la finalul acestei săptămâni.  

Ionuţ Radu, la Inter

Agentul lui Radu, Crescenzo Cecere, a anunţat, în urmă cu puţin timp, că portarul român e în atenţia lui Antonio Conte, antrenorul Interului, şi că acesta se va întoarce pe "Giuseppe Meazza" să-i facă concurenţă veteranului Samir Handanovic.

"Ritmul de creştere este în linie cu aşteptările tuturor, după acest sezon el va reveni la Inter şi îşi va disputa postul cu Samir Handanovic. La Genoa, el a crescut şi s-a impus ca unul dintre portării cei mai importanţi. A fost cea mai bună alegere, a avut posibilitatea de a creşte, chiar cu ceva naivitate cauzată de lipsă iniţială de experienţă. A fost de multe ori determinant, va fi şi în viitor. Antonio Conte îl urmăreşte. Se gândeşte şi la echipa naţională şi speră să debuteze după evoluţiile optime de la Under 21. A venit şi premiul din România, de cel mai bun portar, o recunoaştere care ne flatează. Inter este un mare club, cu un antrenor extraordinar. El pregăteşte prezentul, dar şi viitorul. Şi cu Radu este un proiect care se desfăşoară de mulţi ani", a declarat Cecere pentru Tuttomercatoweb.

Afla mai multe despre: ionut raduintergenoamattia perin 

viewscnt
Articole similare