Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | S-a stabilit data la care se reia La Liga. Ce meciuri se joacă în următoarea etapă şi cum arată clasamentul

BREAKING NEWS | S-a stabilit data la care se reia La Liga. Ce meciuri se joacă în următoarea etapă şi cum arată clasamentulgalerie foto

La Liga

Comentarii

Liga spaniolă de fotbal a stabilit data la care se va relua campionatul, informează AS. Ca de obicei, meciurile vor putea fi urmărite în direct pe canalele Telekom Sport.

Real Madrid, FC Barcelona, Atletico Madrid şi restul cluburilor din La Liga au fost deja informate cu privire la data la care ar urma să se reia campionatul, menţionează sursa amintită, care notează însă că ultimul cuvânt îi va aparţine Ministerului Sănătăţii din Spania.

La ce dată se reia La Liga

Conform cotidianului din Madrid, forul condus de Javier Tebas a stabilit ca La Liga să se reia pe 12 iunie şi să se încheie la finalul lunii iulie, în condiţiile în care în luna august ar urma să se dispute partidele rămase din Liga Campionilor şi Europa League. De asemenea, se ia în calcul şi data de 19 iunie.

Meciurile din La Liga, care vor putea fi urmărite, ca de obicei, în direct pe canalele Telekom Sport, se vor juca în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, dar şi la mijlocul săptămânii, de marţi până joi.

 

 

11 etape mai sunt de disputat din La Liga, meciuri care vor putea fi urmărite la Telekom Sport. După 27 de runde, campioana en titre FC Barcelona este lider, cu 58 de puncte, urmată îndeaproape de marea rivală Real Madrid, cu 56 de puncte.

Clasamentul La Liga:

Programul etapei a 28-a din La Liga

Cinci cazuri de coronavirus la jucători din La Liga şi La Liga 2

Anunţul venit din Spania este, însă, unul oarecum surprinzător, în contextul în care duminică au apărut cinci noi cazuri de infectare printre fotbaliştii spanioli.

LaLiga a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că în urma testelor pentru coronavirus făcute la echipele din primele două eşaloane s-au descoperit cinci cazuri de infectare.

Toţi cei cinci jucători sunt asimptomatici şi în ultimafază a bolii.

Sportivii infectaţi sunt în carantină la domiciliu şi zilele următoare vor face noi teste. Dacă rezultatele vor fi negative, fotbaliştii se vor putea alătura echipelor lor la antrenamentele de la centrele de pregătire.

LaLiga le va oferi persoanelor care locuiesc împreună cu cei testaţi pozitiv posibilitatea de a face testele pentru coronavirus.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: la liga 

viewscnt
Articole similare