Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | S-a vândut Dinamo! Anunţul oficial al clubului: "El este noul acţionar majoritar!". S-a încheiat "era Negoiţă"

BREAKING NEWS | S-a vândut Dinamo! Anunţul oficial al clubului: "El este noul acţionar majoritar!". S-a încheiat "era Negoiţă"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti a anunţat oficial, joi după-amiază, că s-a încheiat "era Negoiţă". Clubul a fost vândut şi, pentru prima oară în istorie, va aparţine unui grup internaţional.

"Noul acţionar majoritar al clubului nostru este, de astăzi, compania Benel International SA, reprezentată de domnul Pablo Cortacero (foto), anunţă Dinamo Bucureşti prin Biroul de presă. Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo Bucureşti intră sub patronajul unei societăţi internaţionale", se arată în comunicatul emis de clubul dinamovist. 

"Sunt bucuros să anunţ, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacţie cu reprezentanţii clubului Dinamo. Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reuşit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanţă şi sper să reuşim promovăm Dinamo Bucureşti în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc şi în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamovişti vom reuşi să fim cei mai buni!", este mesajul domnului Pablo Cortacero, transmis prin www.fcdinamo.ro.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare