Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Să curgă berea! Veste minunată pentru microbişti. Primul campionat de top care se reia. OFICIAL

BREAKING NEWS | Să curgă berea! Veste minunată pentru microbişti. Primul campionat de top care se reia. OFICIAL

Bundesliga

Comentarii

Bundesliga, campionat transmis de Telekom Sport, se poate relua pe 9 mai.

Preşedintele executiv al clubului Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a dezvăluit că există "semnale pozitive" pentru reluarea fotbalului german, după ce ministrul Sănătăţii din Germania a anunţat că meicurile s-ar putea relua, cu porţile închise, pe 9 mai.

Bundesliga, aproape de reluare

Bundesliga a fost întreruptă la mijlocul lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus. În Germania, peste 143.000 de oameni au fost confirmaţi cu COVID-19, 4.500 de oameni pierzându-şi viaţa din cauza noului coronavirus.

"Este important să respectăm cu atenţie orice prevedere legală şi medicală pentru a reduce orice risc privind sănătatea", a adăugat preşedintele lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, citat de BBC.

Liga profesionistă din Germania, DFL, va ţine, joi, o videoconferinţa cu cluburile, în care urmează să stabilească o posibilă dată de reluare a partidelor, întrerupte din 13 martie.

Videoconferinţa, la care urmau să participe reprezentanţi ai celor 36 de cluburi profesioniste din primele două ligi, era programată pentru 17 aprilie, dar a fost amânată pentru 23 aprilie.

În aceeaşi zi are loc şi reuniunea Comitetului Executiv al UEFA, iar Christian Seifert, preşedintele DFL, doreşte să aştepte rezultatul acelei întruniri înainte ca grupările germane să ia o decizie cu privire la reluarea meciurilor.

După o lună de izolare, magazinele s-au redeschis, luni, în Germania pentru a stimula economia locală, după ce răspândirea cazurilor de Covid-19 a scăzut.

Afla mai multe despre: bundesliga 

viewscnt
Articole similare