Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Şase cazuri de COVID-19 în Premier League! Anunţ oficial: trei cluburi sunt afectate de Coronavirus!

BREAKING NEWS | Şase cazuri de COVID-19 în Premier League! Anunţ oficial: trei cluburi sunt afectate de Coronavirus!

Premier League

Comentarii

Premier League a confirmat, marţi, şase cazuri pozitive de COVID-19 de la trei cluburi diferite. În total, 748 de teste de Coronavirus s-au efectuat în această perioadă la cluburile din prima ligă din Anglia, iar şase sunt pozitive. Identitatea celor şase nu este, încă, cunoscută.

Şase echipe din Premier League au efectat, duminică şi luni, 748 de teste de COVID-19, dintre care şase au avut rezultatul pozitiv. Oficialii Premier League nu au precizat identitatea celor infectaţi. Echipele din Premier League se pregătesc de revenirea la antrenamente organizate, după ce luni a fost anunţat faptul că acestea se pot întoarce să facă şedinţe de pregătire în grupuri mici de jucători.

"Premier League confirmă astăzi că, duminică şi luni, 748 de jucători şi membrii ai staffului echipelor au fost testaţi pentru COVID-19. Dintre acestea, şase au avut rezultatul pozitiv, de la trei cluburi diferite. Jucătorii şi membrii stafului care au fost testaţi pozitiv vor sta în autoizolare pentru o perioadă de şapte zile. Nu vor fi oferite detalii specifice legate de identitatea cluburilor sau a celor infectaţi", se arată în comunicatul Premier League.

Premier League a fost suspendată la începutul lunii martie, din cauza pandemiei de COVID-19. Prima ligă din Anglia speră să revină la viaţă în iunie. Meciurile se vor juca fără spectatori, cu siguranţă, în timp ce locaţia meciurilor urmează să fie stabilită.

Afla mai multe despre: premier leaguecovid19coronavirus 

viewscnt
Articole similare