Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Scandal în La Liga! Jucătorii Sevillei au încălcat normele de carantină: "Iresponsabilitate gravă!" Urmează sancţiuni dure

BREAKING NEWS Scandal în La Liga! Jucătorii Sevillei au încălcat normele de carantină: "Iresponsabilitate gravă!" Urmează sancţiuni duregalerie foto

La Liga

Comentarii

Mai mulţi jucători de la FC Sevilla se expun unei sancţiuni dure, atât din partea clubului, cât şi din partea autorităţilor, după ce s-au pus în pericol într-o întâlnire care a încălcat regulile carantinei.

Jucătorii Sevillei au încălcat normele de carantină


O întâlnire mai mare de 10 persoane care incalcă grav protocoalele impuse de La Liga şi Federaţia Spaniolă, precum şi de autorităţile spaniole. MARCA anunţă că fotbaliştii Sevillei au încărcat normele impuse de autorităţi şi riscă acum sancţiuni dure din partea propriului club şi nu numai.

Ar fi vorba despre Lucas Ocampos, Mudo Vazquez, De Jong şi Ever Banega. Soţia lui Banega a fost cea care a "scăpat" imaginile pe contul sau de Instagram şi, chiar dacă le-a şters rapid, acestea au fost rapid "detectate".

Peste zece persoane au participat la întâlnire, una care atacă direct planurile tuturor cluburilor spaniole de a relua campionatul şi de a atenua, pe cât posibil, starea generală din Spania, de după pandemie. "O ameninţare gravă, nu doar pentru fotbal ci pentru toate sporturile. Este vorba despre iresponsabilitate, una foarte gravă" scrie cotidianul madrilen MARCA, care notează că La Liga este obligată să intervină şi să schimbe măsurile de securitate din cantonamente, cu câteva zile înainte de reluarea competiţiei.

Cine sunt jucătorii acuzaţi


Lucas Ocampos: aripa Sevillei a ajuns în Spania în 2019. A mai jucat la Milan, Genoa, Marseille, Monaco sau River Plate. Are 25 de ani şi 12 goluri în 29 de meciuri pentru andaluzi

Franco Vazquez: mijlocaş ofensiv de 31 de ani, care joacă din 2016 pentru Sevilla. Are şi cetăţenie italiană şi este unul dintre cei mai constanţi jucători ai echipei andaluze.

Ever Banega: mijlocaşul argentinian este unul dintre marile talente descoperite de Boca Juniors. A mai jucat la Valencia, Atletico Madrid şi Inter Milano, iar la Sevilla este la cea de-a doua experienţă. Prima a bifat-o în 2014-2016, iar acum joacă din 2017 pentru Sevilla.

Luuk de Jong: atacantul de 29 de ani transferat în 2019 de la PSV este internaţional olandez şi are 6 goluri în actuala stagiune


Premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a declarat, sâmbătă, că prima divizie de fotbal, întreruptă de pandemia de coronavirus, se va relua din săptămâna care începe la 8 iunie, astfel că La Liga va fi al doilea campionat important din Europa care îşi reia meciurile, după Bundesliga. "Spania a făcut ceea ce trebuia să facă, iar acum se deschid noi orizonturi pentru toată lumea. A venit momentul să vă reluaţi multe dintre activităţile voastre zilnice. La Liga va reveni începând din 8 iunie", a declarat Sanchez.

Jucătorii echipelor spaniole şi-au reluat antrenamentele din 8 iunie, individual, iar de luni ei au putut să se pregătească în grupuri de până la zece fotbalişti.

Unsprezece etape de campionat sunt încă de jucat în prima ligă spaniolă.

Afla mai multe despre: la ligasevilla 

viewscnt
Articole similare