Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Schimbare de plan pentru Ionuţ Radu. Inter îl trimite la o altă echipă din Serie A, ca monedă de schimb. Unde ajunge românul

BREAKING NEWS | Schimbare de plan pentru Ionuţ Radu. Inter îl trimite la o altă echipă din Serie A, ca monedă de schimb. Unde ajunge românul

Stranieri

Comentarii

Şefii lui Inter şi-au schimbat planurile cu Ionuţ Radu (22 de ani), portarul român împrumutat la Parma, după ce prima parte a sezonului a petrecut-o între buturile de la Genoa. Conducerea italienilor au un nou candidat pentru postura de rezervă a lui Samir Handanovic pe termen scurt, până când slovenul se va retrage, şi se gândesc să-l implice pe Radu într-un schimb de goalkeeperi.

Ionuţ Radu, transfer definitiv la Parma?

Deşi iniţial s-a discutat că Ionuţ Radu se va întoarce în vară la Inter pentru a fi rezerva lui Samir Handanovic (35 de ani), veteranul şi căpitanul Interului, se pare că "nerauzzurrii" au alte planuri. Ca back-up pentru Handanovic îl vor pe argentinianul Juan Musso (25 de ani) de la Udinese, doar că trupa din Udine a cerut 30 de milioane de euro în schimbul portarului său, ceea ce face ca mutarea să fie greu de realizat. Astfel, şefii lui Inter au ajuns să se gândescă la un schimb Ionuţ Radu - Luigi Sepe.

Concret, site-ul internazionale.fr scrie că în birourile de pe "Giuseppe Meazza" de discută posibilitatea unui schimb, în care Luigi Sepe, portarul titular al Parmei, să vină să fie rezerva lui Handanovic pentru maxim două sezoane, iar Radu să rămână definitiv la Parma şi să apere poarta formaţiei de pe "Ennio Tardini". "Românul are credit din partea Parmei!", scrie sursa citată. Rămâne de văzut dacă echipele vor ajunge la o înţelegere.

Un alt candidat pentru postura de rezervă a lui Handanovic la Inter este şi Marco Silvestri, de la Hellas Verona.

Inter îl voia pe Radu ca rezervă a lui Handanovic

În urmă cu câteva săptămâni, despre Ionuţ Radu se spunea că, în vară, va ajunge la Inter pentru a fi rezerva slovenului Handanovic, unul dintre cei mai vechi fotbalişti din lotul italienilor. "Inter crede în Radu pentru anul viitor", titrează Tutto Mercato, care notează că, în plus, Inter vrea să mai aducă un tânăr portar. Este vorba despre portughezul Luis Maximiano, în vârstă de 21 de ani, care evoluează pentru Sporting Lisabona şi are o cotă de trei milioane de euro.

"Goalkeeper-ul născut în '99 este în planurile lui Inter pentru sezonul viitor, la fel ca Radu. Împrumutat mai întâi la Genoa, apoi la Parma, românul va reveni la origini ca să îşi joace cărţile în faţa lui Handanovic. În acelaşi timp, Inter se gândeşte la Maximiano", adaugă site-ul din Peninsulă.

Afla mai multe despre: ionut radutransferinterparma 

viewscnt
Articole similare