Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Se amână revenirea Ligii 1! Caz de Covid-19 şi la FC Botoşani. Meciul cu U Craiova nu se mai dispută vineri

BREAKING NEWS | Se amână revenirea Ligii 1! Caz de Covid-19 şi la FC Botoşani. Meciul cu U Craiova nu se mai dispută vineri

Superliga

Comentarii

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani, programat vineri, de la 20:00, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1, a fost amânat, după ce în tabăra oaspeţilor a fost descoperit un caz de Covid-19.

  • Revenirea Ligii 1 se amână pentru sâmbătă

Este vorba chiar despre medicul echipei FC Botoşani, Petre Rădăuceanu, care este asimptomatic. Astfel, partida de pe Ion Obelemenco, care ar fi trebuit să marcheze revenirea Ligii 1, a fost amânată. În plus, şi un jucător de la echipa a doua a celor de la FC Botoşani a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

“Nu am niciun simptom. Mă simt foarte bine. Am fost testat, la un loc cu toată echipa, aşa cum prevede regulamentul, iar apoi am fost informat că sunt pozitiv. Vom vedea care sunt următorii paşi, cei de la DSP vor decide”, a spus pentru Monitorul medicul Petre Rădăuceanu.

Delegaţia celor de la FC Botoşani a ajuns deja la Craiova, acolo unde au fost informaţi şi reprezentanţii DSP Olt, care vor face o anchetă epidemiologică, scrie monitorulbt.ro.

Meciul U Craiova - FC Botoşani, al doilea meci din Liga 1 amânat

U Craiova - FC Botoşani este cel de-al doilea meci din Liga 1 amânat din cauza coronavirusului, după cel dintre Dinamo şi Chindia Târgovişte, din play-out. LPF a suspendat meciurile echipei Dinamo până la finalizarea anchetei epidemiologice, după ce magazinerul clubului "alb-roşu" a fost testat pozitiv cu Sars-CoV-2.

Astfel, Liga 1 reîncepe cu un meci de play-out. FC Voluntari - Academica Clinceni, partidă programată sâmbătă, de la ora 17:00.

Afla mai multe despre: botosani 

viewscnt
Articole similare