Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Se face! Colegul lui Stanciu de la Slavia Praga pleacă în Premier League pentru o sumă record în Cehia!

BREAKING NEWS | Se face! Colegul lui Stanciu de la Slavia Praga pleacă în Premier League pentru o sumă record în Cehia!

Premier League

Comentarii

Tomas Soucek (24 de ani), colegul lui Nicolae Stanciu (26 de ani) de la Slavia Praga, este dorit în Premier League, de West Ham United. David Moyes, antrenorul "Ciocănarilor", a insistat pe lângă şefii săi pentru întăriri, iar mijlocaşul ceh e una dintre ţinte.

  • Tomas Soucek, colegul lui Stanciu de la Slavia Praga, se tranferă la West Ham!

UPDATE 19:51 Preşedintele Consiliului de Administraţiei al Slaviei Praga, Jaroslav Tvrdik, a anunţat că cehii i-au dat voie lui Soucek să meargă la Londra pentru a face vizita medicală şi pentru a-şi negocia contractul cu West Ham United. "Ar fi un transfer record în Cehia!", a scris acesta pe contul de Twitter.


Trecut prin România, pe la Cluj, pentru meciul cu CFR Cluj din play-off-ul Ligii Campionilor, Tomas Soucek poate prinde transferul carierei. Cehul e dorit de West Ham, dar preţul ar putea reprezenta un impediment în calea afacerii. Slavia cere 20 de milioane de euro, londonezii oferă, momentan, doar 15. The Guardian scrie despre transferul cerut de David Moyes şi susţine că atunci când West Ham va fi gata să ofere 20 de milioane, atunci se va face mutarea.

  • 10 milioane de euro este cota de piaţă a lui Tomas Soucek, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Crescut la Slavia Praga, Soucek a marcat de 12 ori în acest sezon, în toate competiţiile, în 26 de meciuri jucate pentru Sparta Praga. Performanţa reuşită alături de Slavia, cu care a câştigat campionatul şi a jucat în grupele Ligii Campionilor, într-o grupă cu FC Barcelona, Inter şi Borussia Dortmund.

Tomas Soucek a fost numit fotbalistul anului 2019 în Cehia.

Afla mai multe despre: tomas souceknicolae stanciuslavia pragawest ham 

viewscnt
Articole similare