Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Se face schimbul momentului. Ofertă uriaşă pusă pe masă de Real pentru Neymar

BREAKING NEWS | Se face schimbul momentului. Ofertă uriaşă pusă pe masă de Real pentru Neymar

Real Madrid

Comentarii

Plecare lui Neymar de la Paris Saint-Germain este din nou în atenţia presei. Presa internaţională scrie că tranferul brazilianului este foarte aproape de a se realiza, după ce oficialii lui Real Madrid au făcut o nouă ofertă greu de refuzat pentru PSG.

Florentino Perez le-a pus pe masă şefilor lui PSG suma de 90 de milioane de euro pentru Neymar. În plus, Real îl dă la schimb şi pe Gareth Bale, care a intrat în dizgraţia lui Zinedine Zidane.

Oficialii de la PSG ar fi mai mult decât încântaţi să-l dea pe Neymar la schimb cu galezul Gareth Bale, însă ar vrea şi nişte bani în plus, astfel că ar fi de acord cu 90 de milioane de euro.

Deşi oferta este pe placul şefilor campioanei Franţei, marea problemă este că Neymar ar prefera să revină la FC Barcelona, unde cunoaşte bine jucătorii din lot, dar şi oraşul, conform presei.

"Bale nu a jucat pentru că este foarte aproape să plece. Sperăm să plece curând. Dacă ar pleca mâine, ar fi mai bine. Lucrăm la transferul lui la o nouă echipă", a declarat Zinedine Zidane, la finalul meciului amical cu Bayern Munchen.

Afla mai multe despre: neymarpsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare