Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Se face transferul lui Dennis Man! Impresari importanţi, la meciul cu Dinamo: destinaţia "perlei" lui Gigi Becali

BREAKING NEWS | Se face transferul lui Dennis Man! Impresari importanţi, la meciul cu Dinamo: destinaţia "perlei" lui Gigi Becaligalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali visează cu ochii deschişi la milioanele de euro de pe urma lui Dennis Man, fotbalist care e titular cu Dinamo, în semifinalele Cupei României, împotriva lui Dinamo. Fotbalistul se vede nevoit să-i impresioneze pe impresarii veniţi pe Arena Naţională, în vederea unui transfer.

FCSB poate furniza următorul mare transfer din fotbalul românesc, iar în acest moment Gigi Becali îşi pune toate speranţele în Dennis Man, deşi vizat de un transfer este şi Florinel Coman. De pe urma celor doi, omul de afaceri visează la câteva zeci de milioane, iar o parte din suma aşteptată poate veni în perioada imediat următoare. 

Impresari din Anglia, la FCSB - Dinamo, din Cupa României! Dennis Man poate prinde transferul

În zilele anterioare meciului cu Dinamo, din returul semifinalelor Cupei României, Gigi Becali a făcut anunţul transferului lui Dennis Man. PAOK, Aris, Feyenoord, Atalanta, Fiorentina, sau Fenerbahce sunt echipele care s-au interesat de jucător, în ultimele luni, dar destinaţia fotbalistului ofensiv pare a fi alta. 

Impresari din Anglia au asistat la meciul de pe Arena Naţională, dintre FCSB şi Dinamo. Telekom Sport a aflat că cei doi agenţi sosiţi la Bucureşti sunt Michael Embra şi Danny Webber. Primul reprezintă JMW's Sports Team, în timp ce al doilea e reprezentant al Tongue Tied Management. Danny Webber este un fost fotbalist profesionist, crescut la academia celor de la Manchester United, care în cariera sa a mai jucat la Watford, Shefield United, Portsmouth şi Leeds.

Michael Embra reprezintă JMW, firmă de impresariat care, din mai 2019, a încheiat 33 de transferuri în valoare totală de aproximativ 200 de milioane de lire. 

FOTO: JMW's Sports Team

FOTO: Danny Webber, reprezentant Tongue Tied Management

Gigi Becali a anunţat ce sumă doreşte pentru transferul lui Dennis Man

Fotbalistul ar urma să ajungă în Premier League, la Norwich sau Sheffield United, deşi Gigi Becali anunţă că şi un al treilea club este interesat de fotbalistul de la FCSB. Negocierile pentru Dennis Man urmează să aibă loc la Bucurelşti, în aceste zile: “Nu pot să spun că sunt foarte avansate negocierile, eu le-am transmis că dacă nu dau 15 milioane, să nu se mai deplaseze. Şi faptul că s-au deplasat... Şi nu numai 15 milioane. Vor fi prezenţi la meci diseară. Mâine ne întâlnim la negocieri”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Inclusiv Anamaria Prodan a confirmat transferul lui Dennis Man: "Când facem un transfer vrem să-l vedem definitivat. Gigi va sta faţă în faţă cu reprezentaţii clubului din Premier League şi vom vedea. O să discutăm, patronul va alege una din cele patru variante pe care le avem. Suma este de 15 milioane!", a declarat Anamaria Prodan, în direct la Telekom Sport. 

FCSB - Dinamo, derby de totul sau nimic în Cupa României. LIVE VIDEO, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dennis manfcsbgigi becalitransferuri fcsbgigi becali transferurigigi becali dennis mantransfer dennis mandennis man premier league 

viewscnt
Articole similare