Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Se încheie o eră! Wenger pleacă de la Arsenal. Anunţul oficial al clubului

BREAKING NEWS | Se încheie o eră! Wenger pleacă de la Arsenal. Anunţul oficial al clubului

Premier League

Comentarii

Arsenal a anunţat astăzi pe site-ul oficial că se va despărţi de antrenorul Arsene Wenger la finalul acestui sezon.

"Am analizat foarte bine şi, după o discuţie cu cei din conducerea clubului, am considerat că este momentul ca eu să plec de la club la finalul acestui sezon. Le cer fanilor să rămână alături de echipă şi să o susţină. Au dragostea şi suportul meu pentru totdeauna" - a spus Arsene Wenger. 

"Este una dintre cele mai dificile zile pe care le-am avut în toţi aceşti ani în fotbal" - a spus acţionarul majoritar al clubului, Stan Kroenke.

Arsene Wenger (68 ani) o antrenează pe Arsenal încă din 1996. Cu el pe banca tehnică, echipa londoneză a cucerit 3 titluri naţionale, 7 Cupe ale Angliei şi 7 Supercupe ale Angliei. Francezul are şanse bune să-şi încheie aventura şi cu un prim trofeu european, "tunarii" aflându-se în semifinalele Europa League, acolo unde o vor înfrunta pe Atletico Madrid.

Vezi AICI povestea completă a lui Wenger

Wenger a fost puternic contestat de către fani în ultimii ani din cauza lipsei de trofee. Locul său ar putea fi luat de Patrick Vieira, fost jucător de legendă al clubului. Se vorbeşte totodată despre venirea lui Tuchel, antrenorul Borussiei Dortmund. 

Afla mai multe despre: arsene wengerarsenalpremier league 

viewscnt
Articole similare