Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Sebastian Vettel se desparte de Ferrari la finalul sezonului: "Partea financiară nu are nimic de-a face cu această decizie". Cine îi poate lua locul germanului

BREAKING NEWS | Sebastian Vettel se desparte de Ferrari la finalul sezonului: "Partea financiară nu are nimic de-a face cu această decizie". Cine îi poate lua locul germanului

Formula 1

Comentarii

Pilotul german Sebastian Vettel, în vârstă de 32 de ani, se desparte de Ferrari la finalul sezonului 2020, informează site-ul ferrari.com.

Pilotul german, al cărui contract cu Ferrari expiră la finalul sezonului, s-a aflat în discuţii cu italienii în ultimele luni, dar nu s-a ajuns la un acord. Cu toate acestea, Vettel susţine că decizia de a nu continua la Ferrari nu are nimic de-a face cu partea financiară.

"Atât eu, cât şi echipa am realizat că nu mai există o dorinţă comună de a rămâne împreună din sezonul viitor. Partea financiară nu are nimic de-a face cu această decizie", a declarat Sebastian Vettel.

 

 

Cvadruplu campion mondial, Vettel nu a câştigat niciun titlu cu Ferrari

În vârstă de 32 ani, Sebastian Vettel a sosit la Ferrari în 2015, după ce a cucerit patru titluri mondiale cu echipa Red Bull şi visa să calce pe urmele celebrului său compatriot Michael Schumacher, care a câştigat cinci dintre cele şapte titluri din palmaresul său alături de gruparea de la Maranello. Vettel nu a reuşit, însă, să cucerească niciun titlu mondial alături de Ferrari, cea mai bună clasare a sa fiind în 2017, atunci când a fost vicecampion mondial.

Spaniolul Carlos Sainz jr, de la McLaren, şi australianul Daniel Ricciardo, pilotul echipei Renault, au fost nominalizaţi de presa de specialitate drept candidaţi principali pentru înlocuirea lui Sebastian Vettel la Ferrari, ambii având contracte valabile până la sfârşitul lui 2020.

Numele britanicului Lewis Hamilton, campionul mondial en titre, a fost la rândul său menţionat în legătură cu Ferrari, însă acesta a indicat în repetate rânduri că intenţionează să rămână la Mercedes.

Afla mai multe despre: vettel 

viewscnt
Articole similare