Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Semnează Radu Drăguşin! Unde va juca şi ce condiţie a pus Juventus

BREAKING NEWS Semnează Radu Drăguşin! Unde va juca şi ce condiţie a pus Juventus

Juventus

Comentarii

Radu Drăguşin ar putea să plece de la Juventus în această vară, după ce primăvara trecută şi-a prelungit înţelegerea cu echipa lui Cristiano Ronaldo.

Radu Drăguşin este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români ai momentului, iar după ce sezonul trecut Pirlo l-a debutat la prima echipă, apărătorul central ar fi aproape de a pleca de la Juventus. 

Informaţia a venit chiar de la impresarul său, Florin Manea, care a recunoscut că Draguşin vrea să plece împrumut de la Juventus, deoarece îi va fi destul de greu să se impună în faţa starurilor din defensiva torinezilor.

Radu Draguşin (19 ani) ar avea de ales dintre: Cagliari, Genoa, Sassuolo. La prima echipă menţionată ar putea să fie coleg cu un alt român, Răzvan Marin, care a fost cumpărat definitiv de la Ajax Amsterdam. 

Florin Manea: ”El a decis acum să meargă împrumt. Doar în Serie A!” 

”Este un băiat care a muncit extraordinar. Au mai fost prelungiri de contracte, cum ar fi al lui Brănescu, dar la Drăguşin sunt alte sume. El are ăstia doi ani de zile în care să-şi crească nivelul. El a decis acum să meargă împrumt. Doar în Serie A. 

La una din Cagliari, Genoa, Sassuolo. Singura condiţie a celor de la Juventus a fost ca noul club să nu aibă opţiune de transfer definitiv”, a declarat Florin Manea, la Realitatea Sportivă.

Nota pe care a luat-o Radu Drăguşin la BAC

Radu Drăguşin (19 ani), fotbalistul lui Juventus, a luat examenul de Bacalaureat cu medie mare. Pe 5 iulie, s-au afişat notele la Bacalaureat, iar Radu Drăguşin este unul dintre fotbaliştii care au trecut cu brio examenul maturităţii. Cea mai mare notă a obţinut-o la Logică, argumentare şi comunicat, 9,70. La limba română a luat 8.65, iar la istorie a luat 9.15. Media lui Radu Drăguşin la BAC este 9,16.

Salariul fundaşului român la Juventus

Internaţionalul de tineret este cotat la 3 milioane de euro de către site-urile de specilitate. El mai are contract cu Juventus până în 2025 şi are un salariu anual de 500.000 de euro. Anul trecut, Draguşin a fost utilizat de Pirlo doar în 4 partide, iar debutul său a fost chiar într-un meci din grupele Champions League, împotriva lui Dinamo Kiev, club pregătit de Mircea Lucescu. 

Afla mai multe despre: juventus-radu drăguşin-florin manea 

viewscnt
Articole similare