Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid! Anunţul şocant făcut de căpitanul galacticilor în plin sezon

BREAKING NEWS | Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid! Anunţul şocant făcut de căpitanul galacticilor în plin sezon

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos, în vârstă de 33 de ani, se va despărţi de Real Madrid la finalul sezonului, informează presa spaniolă.

Sergio Ramos va intra vara viitoare în ultimul an de contract cu Real Madrid şi şi-ar dori să semneze "pe viaţă" şi să îşi încheie cariera la Real Madrid, însă cu o anumită condiţie: să devină cel mai bine plătit fotbalist din echipă. Preşedintele clubului din capitala Spaniei, Florentino Perez, nu este, însă de acord cu această condiţie. Perez este dispus să îi ofere lui Ramos prelungirea contractului pe un singur an şi să îi mărească salariul, însă nu cu mult, lucru pe care căpitanul Realului nu îl ia în calcul în momentul de faţă.

Astfel, Sergio Ramos se gândeşte din nou să plece de la Real Madrid, iar Florentino Perez este conştient, la rândul său, că dacă nu îl vinde vara viitoare, nu mai obţine niciun ban în schimbul său.

Spaniolii mai notează că Real Madrid ar fi demarat operaţiunea pentru înlocuirea căpitanului. Pe lista lui Florentino Perez s-ar afla trei fundaşi centrali de calibru: Milan Skriniar, Virgil Van Dijk şi Kalidou Koulibaly.

Sergio Ramos a vrut să plece de la Real Madrid şi vara trecută

Conform sursei amintite, internaţionalul spaniol l-a anunţat deja pe fratele său, Rene Ramos, care îi este şi impresar, că ia în calcul să îşi facă bagajele şi să plece de pe Santiago Bernabeu la finalul sezonului, lucru pe care l-a încercat şi vara trecută. Sergio Ramos ar fi avut mai multe oferte din China, una dintre ele de la Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu. Spaniolii susţin că echipa din China interesată de Ramos este dispusă să ofere 105 milioane de euro internaţionalului spaniol, pentru următorii trei ani de zile. În prezent, Ramos câştigă la Real Madrid aproape 12 milioane de euro.

În cele din urmă, însă, Sergio Ramos a fost convins de Florentino Perez să continue la Real Madrid, echipă la care evoluează din 2005. În această perioadă, Ramos a adunat 621 de prezenţe în tricoul grupării merengue şi a reuşit nu mai puţin de 88 de goluri şi 38 de assist-uri.

Fotbalistul originar din Camas a câştigat de patru ori UEFA Champions League cu gruparea merengue, precum şi alte patru titluri de campion al Spaniei şi alte 12 trofee. Cu naţionala Spaniei, Ramos este atât campion mondial, cât şi campion european. Este considerat de specialişti cel mai mare fundaş din istoria fotbalului iberic

  • 20 de trofee a cucerit Ramos cu Real Madrid
  • 25 de milioane de euro este cota lui Sergio Ramos, conform Transfermarkt.de
  • 170 de selecţii şi 21 de goluri are Sergio Ramos la naţionala Spaniei

Florentino Perez a confirmat că Sergio Ramos a vrut să plece de la Real Madrid

”M-am întâlnit cu Sergio, însă nici la el acasă, nici la mine nu s-a întâmplat asta. A venit la mine la birou să mă vadă şi mi-a transmis că are o ofertă avantajoasă din China, dar că oficialii clubului nu doresc să plătească o sumă de bani pentru el. Eu i-am răspuns că asta nu se poate. Este imposibil să ne lăsăm căpitanul să plece gratis, pentru că până la urmă s-ar crea un precedent foarte periculos, dincolo de toate. S-a încheiat totul pe cale amiabilă, discuţiile au fost cât se poate de cordiale", a declarat Florentino Perez, vara trecută.

Afla mai multe despre: ramos 

viewscnt
Articole similare