Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid! Fundaşul va anunţa decizia într-o conferinţă de presă de adio

BREAKING NEWS | Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid! Fundaşul va anunţa decizia într-o conferinţă de presă de adio

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos (35 de ani) va pleca de la Real Madrid. Presa din Spania anunţă că legendarul fundaş al formaţiei "blanco" va susţin joi, 17 iunie, o conferinţă de presă "de adio". Ramos se află la Real Madrid de 16 ani, din 2005, după ce a fost cumpărat de la FC Sevilla. Fundaşul era căpitanul Realului.

Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid după 16 ani pe "Santiago Bernabeu"

Contractul lui Sergio Ramos expiră pe 30 iunie, iar căpitanul Realului va pleca de pe "Santiago Bernabeu". Spaniolul nu s-a înţeles cu Florentino Perez pentru prelungirea înţelegerii. Salariul şi durata contractului, propuse de Real Madrid, nu i-au convenit lui Sergio Ramos, care a ales să plece. Potrivit jurnalistului Josep Pedrerol, Ramos va organiza joi, 17 iunie, o conferinţă de presă în care va anunţa că va pleca de pe "Santiago Bernabeu".

Sursa citată scrie că noul antrenor de la Real Madrid, Carlo Ancelotti, a încercat să împiedice plecarea lui Sergio Ramos, dar fundaşul a luat deja decizia. Potrivit informaţiilor apărute în presa spaniolă în ultimul timp, Sergio Ramos ar fi gata să se întoarcă la FC Sevilla, care-i oferă un contract pe cinci ani.

Sergio Ramos, legendă pentru Real Madrid

În vârstă de 35 ani, Sergio Ramos joacă din 2005 la Real Madrid, echipă alături de care a câştigat cinci titluri de campion al Spaniei şi patru Ligi ale Campionilor, între alte trofee. El este campion mondial (2010) şi dublu campion european (2008, 2012) cu reprezentativa Spaniei, al cărei tricou l-a îmbrăcat de 180 de ori până acum. Ramos, care vine după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon în acest final de sezon, nu a fost inclus de selecţionerul Luis Enrique în lotul pentru EURO 2020.

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madridplecare 

viewscnt
Articole similare