Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Sigla Rapidului poate fi folosită şi de o altă echipă! Cum s-a ajuns în această situaţie

BREAKING NEWS | Sigla Rapidului poate fi folosită şi de o altă echipă! Cum s-a ajuns în această situaţiegalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Clubul Rapid, din Liga 2, va împărţi aceeaşi siglă cu AFC Rapid, echipa din Liga 4, în urma deciziei Tribunalului din Bucureşti. Clubul din urmă a confirmat decizia prin intermediul unui mesaj pe Facebook.

Rapid a pierdut dreptul exclusiv de folosire a siglei

Secţia a IV-a Civilă a Tribunalului din Bucureşti a decis, miercuri, că Rapid nu are drept exclusiv de folosire a siglei, după demersul făcut de club.

Curtea de Apel a respins acţiunea, astfel că decizia este una definitivă, anunţă Portaj.Just.ro: ”Admite apelul. Schimbă sentinţa apelată în parte. Respinge în tot acţiunea ca neîntemeiată. Definitivă”.

De altfel, Asociaţia FC RAPID Bucureşti anunţă cu mare fast, pe Facebook, să va putea folosi emblema tradiţională a clubului vişiniu: "De astazi revenim la sigla noastra! .... Pentru cunoscatori...! Revenim cu un comunicat in curand!", se arată pe pagina de Facebook menţionată.

AFC Rapid evoluează în acest sezon în Liga 4, Bucureşti, alături de Steaua Bucureşti, militarii fiind primii în clasament. Rapidiştii din Liga 4 pot deschide şampania, după decizia luată de azi, întrucât pot beneficia şi de drepturile comerciale asupra siglei.

Echipa a fost reînfiinţată în 2016 de Horia Manoliu.

 

Afla mai multe despre: rapidstema rapidemblema rapid 

viewscnt
Articole similare