Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Simona Halep a anunţat că nu va juca pentru România la Fed Cup în 2020!

BREAKING NEWS | Simona Halep a anunţat că nu va juca pentru România la Fed Cup în 2020!

Tenis

Comentarii

Simona Halep (28 de ani) a anunţat, vineri, la gala tenisului românesc, că nu va juca pentru România în Fed Cup în 2020, ci doar la Olimpiada de la Tokyo.

Programul încărcat a împins-o pe Simona să ia această decizie, despre care spune că a fost foarte greu de luat. Fostul lider mondial a ţinut să precizeze că nu e vorba despre o retragere din echipa României de Fed Cup. Este vorba doar anul 2020.

"După discuţii multe cu echipa, am ales Olimpiada, am decis că voi juca la Olimpiadă şi, pentru acest lucru, ca să fiu capabilă şi aptă sută la sută în mintea noastră cu pregătirea, am ales să joc doar Olimpiadala anul şi o voi face cu mândrie şi cu mare onoare", a spus Simona Halep.

"Atenţie, nu e vorba de retragere!"

Olimpiada de la Tokyo se va desfăşura în perioada 24 iulie - 9 august: "O decizie foarte grea pe care a trebuit să o iau, dar a fost cel mai bine pentru noi toţi ce am hotărât cu echipa. Oricum, sunt alături de echipă totdeauna când joacă. Atenţie, nu este o retragere de la Fed Cup, este doar anul de Olimpiadă, unde am ales să joc Olimpiada", a mai spus Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halepfed cupolimpiada 

viewscnt
Articole similare