Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Simona Halep a anunţat că se retrage de la Indian Wells. Veşti îngrijorătoare date de fostul lider mondial

BREAKING NEWS | Simona Halep a anunţat că se retrage de la Indian Wells. Veşti îngrijorătoare date de fostul lider mondial

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 2 WTA, şi-a anunţat retragerea de la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells (11-22 martie).

"Sunt incredibil de dezamăgită să fiu nevoită să mă retrag din turneu. Din nefericire, accidentarea la picior pe care am căpătat-o înainte de Dubai îmi cauzează probleme în continuare şi nu voi putea să mă recuperez la timp ca să călătoresc la Indian Wells. Este fără îndoială unul dintre cele mai importate momente alte calendarului tenisului pentru mine şi va fi foarte trist să lipsesc, dar deja abia aştept să revin în 2021", a declarat Halep, potrivit paginii de Twitter a turneului.

Halep a câştigat ediţia din 2015 a turneului de la Indian Wells, iar anul trecut a fost eliminată în optimi de Marketa Vondrousova din Cehia.

Simona Halep s-a retras de la Indian Wells. Ion Ţiriac avertizase încă de acum o săptămână

Problemele pe care Simona Halep le are la piciorul stâng nu sunt o nouătate. Ion Ţiriac a declarat acum mai bine de o săptămână că accidentarea este destul de gravă şi Simona este obligată să stea pe margine aproximativ o lună: ”Simona Halep are o problemă zdravănă acum la piciorul stâng, trebuie să stea o lună. Ea cu piciorul ăla a câştigat turneul şi aţi văzut în ce hal a ajuns să lupte până la sfârşit" , a declarat Ion Ţiriac.

Pe lângă Indian Wells, Simona Halep ar putea rata prezenţa şi la Miami Open, programat în perioada 24 martie - 4 aprilie, turneu care de asemenea face parte din categoria Premier Mandatory. Dacă spusele lui Ion Ţiriac se adeveresc, Simona ar putea să nu joace deloc pe hard şi să intre direct pe sezonul de zgură, care începe pe 6 aprilie, odată cu turneul de la Charleston, SUA.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare