Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Simona Halep CONFIRMĂ înţelegerea de milioane de euro cu noul sponsor: "Sunt foarte mulţumită de condiţiile financiare!"

BREAKING NEWS | Simona Halep CONFIRMĂ înţelegerea de milioane de euro cu noul sponsor: "Sunt foarte mulţumită de condiţiile financiare!"galerie foto

Tenis

Comentarii

Dacă mai exista vreo urmă de îndoială în legătură cu noul sponsor tehnic al Simonei Halep, constănţeanca a înlăturat-o în această dimineaţă, printr-o postare pe reţelele de socializare.

UPDATE 11:30 | Halep a plecat în această dimineaţă spre Qatar, unde ar trebui să evolueze în turneul de la Doha, dacă va fi aptă din punct de vedere medical. La plecarea din ţară, Simona a confirmat înţelegerea cu Nike, declarându-se extrem de fericită.

"Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua. Sunt cele mai frumoase haine pe care puteam să le port şi sunt foarte mulţumită de condiţiile financiare ale înţelegerii", a declarat Simona Halep la plecarea spre Doha.


Halep s-a înţeles cu gigantul american Nike, iar conform presei din SUA va încasa aproximativ 2 milioane de dolari anual.

Sportiva clasată pe locul 2 WTA a postat în această dimineaţă pe Twitter un mesaj elocvent, cu cel mai cunoscut slogan utilizat de compania de echipament sportiv: "Just Do It", alăturând şi o imagine în care poartă accesorii Nike.



"Just Do It! I Just Did It!" (trad. Doar fă-o! Eu tocmai am făcut-o!), a scris Halep pe contul personal.

"Pur şi simplu a fost o lună în care am jucat fără firmă pe echipament pentru că aşa am hotărât împreună cu oamenii care lucrează cu mine.  De la 1 februarie am vrut să port ce-mi place, iar acum port ceea ce-mi place", declara Halep pentru Telekom Sport în urmă cu câteva zile.

Simona Halep intră astfel într-o echipă Nike din care mai fac parte nume uriaşe ale tenisului mondial precum Serena Williams, Roger Federer, Rafael Nadal sau Maria Şarapova.

 

Afla mai multe despre: tenishalepnike 

viewscnt
Articole similare