Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Simona Halep s-a retras de la Wimbledon. Anunţul făcut de fostul lider mondial

BREAKING NEWS | Simona Halep s-a retras de la Wimbledon. Anunţul făcut de fostul lider mondial

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a anunţat, printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare, retragerea de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

"Cu tristeţe vă anunţ că mă retrag de la acestă ediţie a turneului de la Wimbledon deoarece nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă. Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon. Acum doi ani am trăit momente speciale aici. Eram entuziasmată şi onorată să revin pe teren ca deţinătoare a trofeului.

Din păcate, corpul meu nu a cooperat şi trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul următor. Vă spun sincer că sunt foarte dezamăgită şi supărată din cauza acestei situaţii. Această perioadă a fost dificilă pentru mine, să ratezi două turnee majore (n.r. - Halep a ratat şi Roland Garros din cauza accidentării) reprezintă o provocare atât din punct de vedere fizic, cât şi mental.

Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sper că această încercare mă va face mai puternică atât ca om, cât şi ca sportiv. Mulţumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înţelegere şi pentru sprijin”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Halep s-a accidentat la gambă la începutul lunii mai, la Roma, şi de atunci a fost nevoită să se retragă şi de la Roland Garros, dar şi de la Bad Homburg.

Halep riscă să iasă din TOP 10, pentru că va pierde cele 2.000 de puncte câştigate în 2019 la All England Club. Ar fi pentru prima dată din 2014 când românca nu ar fi clasată în primele 10 sportive ale lumii.

Chiar şi participarea la Jocurile Olimpice poate fi pusă sub semnul întrebării. Competiţia de la Tokyo va debuta pe 24 iulie. 

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare