Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | ŞOC în Liga 1! Antrenorul a plecat în plin sezon, contractul a fost reziliat. Unde poate ajunge: informaţii de ultim moment

BREAKING NEWS | ŞOC în Liga 1! Antrenorul a plecat în plin sezon, contractul a fost reziliat. Unde poate ajunge: informaţii de ultim moment

Superliga

Comentarii

Încă un antrenor a plecat de pe banca unei echipe din Liga 1, în plin sezon. Prelungirea actualului sezon după 30 iunie a cauzat multe probleme echipelor de fotbal, din cauza contractelor încheiate până la data menţionată. Este şi cazul antrenorului Chindiei Târgovişte, Viorel Moldovan (47 de ani), care s-a despărţit deja de formaţia nou-promovată, conform surselor Telekom Sport.

O nouă veste importantă zguduie play-out-ul Ligii 1. Tehnicianul Chindiei Târgovişte, Viorel Moldovan, a ales să nu mai continue la echipa nou-promovată, care se află într-o situaţie grea în clasamentul play-out-ului. Chindia Târgovişte este penultima, pe locul 13, cu 17 puncte, la egalitate cu ultima clasată, Dinamo, care are două meciuri în minus, iar duminică joacă împotriva lui FC Voluntari, meci care poate fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro.

O nouă plecare a unui antrenor din Liga 1

Sursele Telekom Sport susţin că Viorel Moldovan nu mai este antrenorul Chindiei Târgovişte, echipă pe care a promovat-o în Liga 1 şi cu care a avut obiectivul menţinerii în prima ligă. Cu opt etape înainte de finalul play-out-ului, fostul fotbalist al naţionalei a luat o decizie importantă. 

Cele două părţi au ales să rupă contractul de comun acord, cu două zile înainte de 30 iunie, atunci când ar fi urmat să-i expire înţelegerea lui Viorel Moldovan. Fostul atacant al naţionalei României se va întâlni luni cu jucătorii săi şi îşi va lua la revedere. 

Totuşi, Viorel Moldovan poate rămâne tot în Liga 1. Sursele Telekom Sport susţin că tehnicianul este dorit de câteva echipe din fotbalul autohton, dar are de ales şi dintre câteva echipe din străinătate. 

Surpriză! Viorel Moldovan s-a despărţit de Chindia Târgovişte mai repede decât a anunţat

În urmă cu două săptămâni, Viorel Moldovan anunţa că va încheia sezonul cu Chindia Târgovişte, dar că nu va mai rămâne şi din sezonul următor: "Nu e frustrant la Chindia, o să vină şi vremea mea. Poate voi deveni antrenorul unei echipe mai puternice, dar mă simt bine la Chindia. De doi ani sunt al echipă, iar din punct de evdere financiar totul a fost impecabil, am o conducere foarte bună. Toţi ne dorim să rămânem în prima ligă. 

Şi la noi sunt jucători la final de contract, chair şi mie mi se termină contractul la finalul lunii iunie, şi staff-ului tehnic. Vom semna acel act adiţional. Semnez până la finalul acestui sezon", susţinea Viorel Moldovan, în cadrul emisiunii Sport Report.  

Dinamo putea fi antrenată de Viorel Moldovan la începutul sezonului

Înainte de a începe actualul sezon pe banca celor de la Chindia Târgovişte, Viorel Moldovan ar fi putut schimba echipa. Tehnicianul s-a aflat în negocieri avansate cu Dinamo, dar a ales să rămână la formaţia nou-promovată. Antrenorul a susţinut că totul a depins de el şi a explicat, pe larg, motivele pentru care a ales în acest mod. 

 

Afla mai multe despre: chindia targovisteviorel moldovanantrenor liga 1viorel moldovan dinamoviorel moldovan plecareviorel moldovan chindia targovisteretrogradare liga 1 

viewscnt
Articole similare