Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | ŞOC la Craiova! Mirko Pigliacelli, OUT! Anunţul oficial făcut de olteni înaintea meciului cu Hermannstadt

BREAKING NEWS | ŞOC la Craiova! Mirko Pigliacelli, OUT! Anunţul oficial făcut de olteni înaintea meciului cu Hermannstadt
Comentarii

Portarul italian al Universităţii Craiova, Mirko Pigliacelli, nu face parte nici măcar din lot la meciul cu FC Hermannstadt, de duminică.

Decizia lui Victor Piţurcă este foarte surprinzătoare, în condiţiile în care italianul a fost integralist în toate cele 16 etape disputate până acum.

Tehnicianul grupării din Bănie susţine că Pigliacelli este ieşit în formă, motiv pentru care a decis să mizeze Laurenţiu Popescu încă din primul minut şi să îl includă în lot şi pe Andrei Marinescu.

"Nu e în formă. A luat multe goluri şi am decis să apere ceilalţi băieţi", a declarat Victor Piţurcă.

Totuşi, la Craiova circulă zvonul că Victor Piţurcă ar fi avut un conflict cu Mirko Pigliacelli, căruia i-ar fi transmis că echipa nu stă în el.

U Craiova - FC Hermannstadt, LIVE VIDEO, de la 19:30, la Telekom Sport 1

U Craiova - FC Hermannstadt, meci din etapa a 17-a a Ligii 1, se vede în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Echipele de start:

U Craiova: Popescu - Măţel, Tiago, Bălaşa, Bancu - Qaka, Cicâldău, Zakaric - Bărbuţ, Niţu, Baiaram
Rezerve: Marinescu, Vătăjelu, Vlădoiu, Acka, Ivanov, Roman, Fortes

Hermannstadt: Novo - Luchin, Viera, Stoica, Opruţ - L. Dumitriu, Offenacher,  De Castro Taira - David Caiado, Debeljuh, Buzan
Rezerve: Figuiredo, Tătar, Rimane, Buşu, Dâlbea, Vodă, Yazalde

 

Afla mai multe despre: pigliacelli 

viewscnt
Articole similare