Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Şoc la Dinamo! Borja Valle a rupt contractul şi a plecat. Dezastru de proporţii: un alt titular a fugit în Spania şi nu se întoarce

BREAKING NEWS | Şoc la Dinamo! Borja Valle a rupt contractul şi a plecat. Dezastru de proporţii: un alt titular a fugit în Spania şi nu se întoarce
Comentarii

Potrivit cotidianului AS, Borja Valle a pus capăt aventurii sale în România.Agentul jucătorului, Rodrigo Fernández Lovelle a confirmat informaţia

Borja Valle a plecat de la Dinamo, anunţă cotidianul madrilen AS. Fotbalistul care a marcat un gol fabulos în Ştefan cel Mare este primul nume important care părăseşte noul proiect al ”câinilor”

Borja Valle a plecat de la Dinamo! Comunicat dur: ”Tot ceea ce se întâmplă este o minciună!”

Prin intermediul unui comunicat de presa, agenţia Protio Sport care îi reprezintă interesele fotbalistului a confirmat despărţirea dintre Borja şi Dinamo Bucureşti.

 

 

”Trei luni în care totul a fost o minciună. Minciuni pe care toţi le-au crezut. Nu pot înţelege cum există oameni care se pot juca astfel cu vieţile altora. Oameni pe care să-i duci departe de ţara lor pentru a-i înşela. De astăzi, Borja Valle nu mai este jucătorul echipei Dinamo Bucureşti, conform Regulamentului FIFA care susţine că un jucător cu două luni salariale restante poate pleca gratis de la club, daca nu primeşte banii in termen de 15 zile. Termenul a expirat, iar în contul lui Borja Valle nu a ajuns niciun ban” se arată într-un comunicat al agenţiei citate.

Fostul fotbalist de la Deportivo la Coruna a avut un mesaj la despărţirea de gruparea din Ştefan cel Mare:

”Voi purta mereu fanii în inima mea. Este o zi tristă pentru mine, dar vrea să doresc succes acestui club. Vă mulţumesc pentru afecţiunea voastră, pentru că am descoperit o ţară atât de frumoasă. A fost o mândrie să apăr aceste culori şi să îmbrac acest tricou. Vă mulţumesc şi succes! Forza Dinamo! Mulţumesc Bucureşti, mulţumesc România”

Cotat la 800 de mii de euro, Borja Valle a marcat de cinci ori în primele sale 9 meciuri pentru Dinamo Bucureşti. El a fost adus în România la dorinţa antrenorului Cosmin Contra.

Isma Lopez a plecat deja din România

Pe lângă Borja Valle, Dinamo îl pierde şi pe fundaşul Isma Lopez. Presa spaniolă scrie că lateralul stânga este deja în Spania şi nu va mai reveni în România.

La fel ca şi Borja Valle, Isma Lopez pleacă liber de contract de la formaţia din Ştefan cel Mare.

Despre fundaşul stânga spaniol, Cornel Dinu a avut cuvinte de laudă la Telekom Sport: ”E bun, în primii cinci fundaşi din Liga 1, dar cu mici scăpări” a mărturisit expertul. 

viewscnt
Articole similare
FOTO Cat de mult sufera Raluca Zenga dupa divortul anuntat de Walter: "Am mintea...