Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Şoc la Juventus! Un fotbalist al "Bătrânei Doamne", infectat cu Coronavirus! Ronaldo & Co, în mare pericol

BREAKING NEWS | Şoc la Juventus! Un fotbalist al "Bătrânei Doamne", infectat cu Coronavirus! Ronaldo & Co, în mare pericolgalerie foto

Juventus

Comentarii

Coronavirusul face o nouă victimă în rândul fotbaliştilor. Daniele Rugani (25 de ani), fotbalistul lui Juventus, a fost infectat cu Coronavirus, a anunţat "Bătrâna Doamnă" prin intermediul unui comunicat oficial.

Virusul COVID-19 face victime în Italia şi printre fotbalişti. După miile de cazuri printre oamenii de rând din "Cizmă", a venit rândul fotbaliştilor să fie infectaţi. Juventus a confirmat, târziu în noapte, că Rugani a fost infectat cu noul virus pornit din China şi care s-a răspândit în toată lumea.

Italienii au anunţat că fotbalistul va intra în carantină şi îi va fi aplicat tratamentul, urmând a fi aplicate toate procedurile cerute de lege. Testul lui Rugani a ieşit pozitiv, chiar dacă acesta era asimptomatic. La fel se va întâmpla şi cu cei care au intrat în contact cu fotbalistul italian.

Rugani a participat la antrenamentul de miercuri dimineaţă.

Cristiano Ronaldo şi-a luat familia şi a plecat din Italia!

Cristiano Ronaldo a plecat din Italia pentru a se îndepărta de focarul de coronavirus. Starul lui Juventus Torino a plecat în oraşul natal, Funchal, unde va fi alături de mama sa, care a fost internată pe 2 martie, după ce a suferit un atac cerebral.

Campionatul în Serie A a fost întrerupt până pe 3 aprilie, din cauza numeroasele cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus, din Italia. Ronaldo a profitat de această situaţie şi a plecat din Torino - unul dintre cele mai afectate oraşe. Potrivit Marca, Ronaldo şi-a luat familia şi a plecat cu un avion privat spre oraşul natal, Funchal.

Cu această ocazie, starul lui Juventus Torino va putea să fie şi alături de mama sa, care în continuare este internată, după ce pe 2 martie a suferit un atac cerebral. Presa din Italia susţine că Ronaldo va sta mai multe zile în Funchal, mai ales că situaţia din Italia este foarte gravă.

Ultimul meci în care Cristiano Ronaldo a jucat a fost derby-ul cu Inter Milano, câştigat cu 2-0 de Juventus, pe 8 martie. Atunci, jucătorul de 35 de ani a bifat jocul cu numărul 1.000 ca profesionist

Afla mai multe despre: daniele ruganijuventuscoronavirus 

viewscnt
Articole similare