Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | ŞOC pe piaţa transferurilor! Din Liga 1, direct la un club important din Italia: tun financiar!

BREAKING NEWS | ŞOC pe piaţa transferurilor! Din Liga 1, direct la un club important din Italia: tun financiar!

FC Botoșani

Comentarii

Hervin Ongenda (24 de ani) pleacă de la FC Botoşani. Clubul condus de Valeriu Ifitme îl cedează pe francezul, fost la PSG, la Chievo Verona, unde se va lupta la promovarea în Serie A. Cunoscutul jurnalist italian Gianluca Di Marzio anunţă faptul că mijlocaşul francez urmează să efectueze vizita medicală marţi, 7 ianurie, şi dacă totul este în regulă va semna cu clubul din Verona.

Di Marzio scrie că Ongenda a ajuns la Verona în această seară (n.r. - luni, 6 ianuarie), însoţit de agentul său, Daniele Pinha. Marţi, Ongenda va face vizita medicală. Francezul ar urma să semneze un contract pe doi ani şi jumătate cu Chievo Verona, dacă totul va decurge bine la vizita medicală.

FC Botoşani va primi bani în schimbul lui Hervin Ongenda şi a păstrat 15% dintr-un viitor transfer al francezului crescut de PSG. Clubul condus de Valeriu Iftime ar urma să încaseze 500.000 de euro. Chievo a încercat încă de vara trecută să îl transfere pe Ongenda, însă FC Botoşani nu a fost de acord cu suma de transfer. 150.000 de euro a oferit Chievo la acea vreme, ofertă refuzată categoric de moldoveni.

Hervin Ongenda pleacă de la FC Botoşani

În vârstă de 24 de ani, Hervin Ongenda se desparte de FC Botoşani după un an şi jumătate, timp în care a jucat 53 de meciuri şi a reuşit şase goluri şi şapte assist-uri.

  • 700.000 de euro este cota fotbalistului crescut de Paris Saint-Germain, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
     

Afla mai multe despre: hervin ongendafc botosanichievo veronaserie b 

viewscnt
Articole similare