Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | ŞOC pe piaţa transferurilor! Nu Man United, nu Juventus. Puştiul minune al Norvegiei a semnat cu Borussia Dortmund

BREAKING NEWS | ŞOC pe piaţa transferurilor! Nu Man United, nu Juventus. Puştiul minune al Norvegiei a semnat cu Borussia Dortmundgalerie foto

Borussia Dortmund

Comentarii

E oficial! Erling Haaland a semnat cu Borussia Dortmund. Deşi a fost curtat intens de granzi precum Manchester United sau Juventus, atacantul norvegian de 19 ani a ajuns sub comanda lui Lucien Favre.

22 de milioane de euro a plătit Dortmund pentru serviciile atacantului care a evoluat în ultimul an la Salzburg.

Haaland a semnat cu gruparea de pe Signal Iduna Park până în anul 2024. 

Norvegianul a fost o maşinărire de goluri în 2019. A marcat 16 goluri în actualul sezon din campionatul Austriei, iar în UEFA Champions League este printre cei mai buni marcatori, cu 8 reuşite.

"Am purtat discuţii intense cu oficialii clubului, în special cu Hans-Joachim Watzke, Michael Zork şi antrenorul Lucien Favre. Am simţit încă de la început că vreau să mă transfer la acest club, să o iau pe această cale şi să joc fotbal în incredibila atmosferă de la Dortmund, în faţa a 80.000 de spectatori. Ard de nerăbdare!", a fost prima declaraţie oferită de Haaland.

Mai jos ai un VIDEO cu toate golurile marcate de Erling Haaland în UEFA Champions League

Afla mai multe despre: haalanddortmundtransfer 

viewscnt
Articole similare