Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | ŞOC pe piaţa transferurilor. Real Madrid a acceptat oferta pentru Bale. Galezul ar avea un salariu uriaş

BREAKING NEWS | ŞOC pe piaţa transferurilor. Real Madrid a acceptat oferta pentru Bale. Galezul ar avea un salariu uriaş

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale este foarte aproape de a se despărţi de Real Madrid în vara acestui an, iar ultima ofertă venită pe adresa clubului l-a luat prin surprindere pe jucătorul galez.

Conform presei spaniole, un club din China a făcut o ofertă pe placul lui Florentino Perez pentru fotbalistul galez. Preşedintele Realului a acceptat, iar acum chinezii au primit acordul de a negocia cu Gareth Bale. Chinezii i-au pregătit jucătorului un salariu anual de 60 milioane de euro, ceea ce l-ar face al doilea cel mai bine plătit jucător din lume, după Messi.

  • 70 de milioane de euro este cota lui Gareth Bale, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Marea problemă pentru Real Madrid este că, indiferent de salariul uriaş pe care l-ar putea primi, Gareth Bale nu este interesat de o eventuală aventură în China. Galezul vrea să rămână în Europa şi speră să se transfere în vara acestui an la o echipă care luptă pentru câştigarea Ligii Campionilor.

Rezultate Simona Halep la Roland Garros! Toate meciurile jucate de Simo pe zgura pariziană

Afla mai multe despre: gareth balereal madridneymarchina 

viewscnt
Articole similare