Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Şoc total! Romario Benzar, înapoi în Liga 1 după şase luni! Unde va juca fostul fundaş al FCSB-ului

BREAKING NEWS | Şoc total! Romario Benzar, înapoi în Liga 1 după şase luni! Unde va juca fostul fundaş al FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Romario Benzar, fostul fundaş al echipei FCSB, va fi împrumutat în această iarnă de către Lecce.

Transferat în vară de la FCSB, internaţionalul român a dezamăgit în tricoul lui Lecce. În prima parte a sezonului competiţional, Romario Benzar a adunat doar 155 de minute pentru formaţia italiană, pe parcursul a patru meciuri - trei în Serie A şi unul în Cupa Italiei.

Lecce a pierdut ruşinos toate cele patru meciuri în care Romario Benzar a jucat, în acest sezon: 4-0 cu Inter, în deplasare; 1-0 cu Hellas Verona, acasă; 1-4 cu Napoli, acasă, şi 5-1 cu SPAL, în deplasare.

Astfel, Lecce îşi doreşte să renunţe la Romario Benzar încă din această iarnă, mai ales că românul este cel mai bine plătit jucător din lot. Românul câştigă un milion de euro pe sezon în Italia, la fel ca Babacar şi Imbula.

Romario Benzar, înapoi în Liga 1 după şase luni?! Unde poate ajunge fostul fundaş de la FCSB

Italienii vor să îl împrumute pe Benzar, în această iarnă, pentru a putea să scape de o parte din salariul uriaş al românului. Printre posibilele destinaţii ale lui Benzar se numără şi Liga 1, anunţă italienii, ceea ce ar reprezenta un adevărat şoc. 

"Se caută un împrumut pentru Benzar în Turcia, Spania şi România", anunţă site-ul de specialitate Tutto Mercato.

Astfel, Romario Benzar poate reveni în Liga 1 la doar şase luni după despărţirea de FCSB. Nu mai puţin de două milioane de euro a încasat Gigi Becali, în iulie 2019, atunci când FCSB l-a transferat pe Romario Benzar la Lecce.

În vârstă de 27 de ani, Benzar a evoluat la FCSB între 2017 şi 2019, timp în care a strâns 60 de meciuri, un gol şi nouă pase decisive.

  • 1,8 milioane de euro este actuala cotă a lui Benzar
  • 2 - două milioane de euro a încasat FCSB în schimbul lui Benzar
  • 19 selecţii are Benzar la naţionala României

Romario Benzar, fostul fundaş de la FCSB, OUT de la Lecce

Doar o jumătate de an a rezistat Romario Benzar la Lecce. Fundaşul dreapta român va pleca, probabil, în această iarnă, de la echipa care a plătit în vară două milioane de euro pentru el.

Mesajul conducerii lui Lecce este foarte clar şi îl priveşte pe internaţionalul român. Recent, clubul italian, nou-promovat în Serie A, l-a transferat pe Giulio Donati, un fundaş dreapta cu experienţă în Bundesliga.

Într-un interviu pentru cotidianul Tuttosport, Corrado Liguori, vicepreşedintele lui Lecce, îl vede pe italian ca fiind soluţia ideală în banda dreaptă a apărării: "Giulio Donati este un fundaş dreapta care la Lecce va avea şansa să îşi relanseze cariera şi să fie unul dintre protagonişti. Aşteptăm foarte mult de la el, suntem siguri că este fotbalistul ideal pentru a mări nivelul echipei", a declarat oficialul echipei din Serie A. 

Afla mai multe despre: benzar 

viewscnt
Articole similare