Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Sorin Cîrţu revine în Liga 1! Mutare de titlu pentru o echipa din play-off

BREAKING NEWS | Sorin Cîrţu revine în Liga 1! Mutare de titlu pentru o echipa din play-off

Superliga

Comentarii

Sorin Cîrţu (63 de ani) revine oficial în fotbalul românesc şi va fi numit în cursul săptămânii viitoare în funcţia de manager general al clubului U Craiova CS.

Oficialii Craiovei mizează pe experienţa fostului mare jucător al Ştiinţei şi i-au oferit acestuia o funcţie în administraţia clubului. Cărţu revine astfel la Craiova la patru ani după ce antrenase formaţia din Bănie, acesta fiind ultimul club antrenat de fostul atacant.

Deşi numirea lui Cîrţu vine în contextul celor două înfrângeri consecutive suferite de Craiova în campionat, postul lui Devis Mangia nu este în pericol, susţin surse apropiate clubului oltean.

Din informaţiile Telekom Sport, Cîrţu va fi numit oficial în noua funcţie în cadrul unei conferinţe de presă ce va fi organizată marţi, 12 martie.

Campion cu Craiova şi ca jucător, şi ca antrenor
Sorin Cârţu revine la Craiova şi implicit în fotbal după o pauză de trei ani şi jumătate. În septembrie 2015, Cârţu se despărţea de CS Universitatea Craiova, după un an în care a pregătit echipa în tandemn cu Emil Sădoi.

Cârţu şi Săndoi au preluat Craiova în toamna lui 2014 şi au avut o serie de 19 meciuri fără eşec. În sezonul 2015-2016, echipa a înregistrat două victorii şi trei egaluri în primele nouă etape şi au lăsat echipa pe locul al nouălea.

"Eu am propus-o, simţeam că nu mai e chimia aia care trebuie", spunea Sorin Cârţu la acea vreme.

Cârţu este antrenorul care a adus ultimele trofee în Bănie, în sezonul 1990-1991, când Universitatea Craiova reuşea eventul.

Afla mai multe despre: sorin cartu 

viewscnt
Articole similare