Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Spania şi-a DEMIS selecţionerul chiar înainte de CM 2018! Fernando Hierro îl înlocuieşte pe Lopetegui

BREAKING NEWS | Spania şi-a DEMIS selecţionerul chiar înainte de CM 2018! Fernando Hierro îl înlocuieşte pe Lopetegui

Cupa Mondială

Comentarii

UPDATE: Federaţia Spaniolă de Fotbal a anunţat, miercuri după-amiază, că Fernando Hierro va conduce echipa naţională la Cupa Mondială din Rusia. Fostul internaţional spaniol, aflat deja în cadrul federaţiei ca director sportiv, îl înlocuieşte, astfel, pe Julen Lopetegui, demis în aceeaşi zi din cauza faptului că a semnat cu Real Madrid. "OFICIAL | Fernando Hierro va ocupa funcţia de selecţioner al naţionalei pe parcursul Cupei Mondiale din Rusia", notează site-ul forului spaniol.

 

 

  • Conform presei din Spania, inlocuitorul va fi ales dintre Albert Celades (selecţionerul naţionalei U21 a Spaniei) şi Quique Setien (Betis). Fost jucător la Barcelona şi Real Madrid, Celades este în acest moment prima opţiune a spaniolilor. Acesta ar urma să fie ajutat de Fernando Hierro, în prezent director sportiv al Federaţiei Spaniole de Fotbal.

0 - zero înfângeri a înregistrat Lopetegui în mandatul său de selecţioner al Spaniei. În 20 de partide cu noul tehnician al Realului pe bancă, Spania a înregistrat 14 victorii şi 6 remize, cu un golaveraj spectaculos: 61-13

UPDATE 13:30"Am vorbit cu jucătorii, m-au înţeles foarte bine şi vor face tot posibilul alături de noul antrenor pentru a câştiga Cupa Mondială" - Luis Rubiales.

UPDATE 13:15 - Înlocuitor: ”Încă nu ştim. O să încercăm să fim cât mai discreţi, dar de îndată ce vom avea un nume vă vom comunica”.

UPDATE 13:10 - ”Ştiu că vor exista critici, dar ar fi fost o greşeală să nu acţionăm. Îi doresc lui Julen Lopetegui tot cei mai bun, dar nu puteam lăsa lucrurile aşa.  Federaţia nu a putut face nimic. Tot ce s-a întâmplat a fost dincolo de alegerea noastră. În niciun caz nu am fost informaţi şi am fost pe lângă orice fel de negociere!", a spus preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal.

UPDATE 13: 05 - De ce a fost demis: ”Nu mă simt trădat, a făcut o treabă impecabilă, dar nu poate să negocieze fără să aibă acordul nostru”, a spus Rubiales.

UPDATE 13:00 - Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, a anunţat că l-a demis pe selecţionerul Julen Lopetegui.

RĂMÂI PE WWW.TELEKOMSPORT.RO PENTRU A URMĂRI LIVE CONFERINŢA DE PRESĂ PROGRAMATĂ AZI

UPDATE 12:40: Conferinţa de presă încă nu a început, dar Marca anunţă că tehnicianul spaniol a fost salvat de jucători. Lopetegui a fost la un pas de demitere, cu aproape 24 de ore înainte de startul Cupei Mondiale, dar căpitanii naţionalei Spaniei, Sergio Ramos şi Andres Iniesta, au intervenit şi i-au cerut preşedintelui Federaţiei să nu renunţe la actualul selecţioner.

 

 

Federaţia a anunţat o conferinţă de presă fulger ce va avea loc astazi, eveniment care nu e era trecut în programul oficial al echipei. Presa din Spania notează că preşedintele federatiei a fost extrem de deranjat de faptul ca selecţionerul Lopetegui a acceptat oferta Realului cu doar două zile înainte de startul Campionatului Mondial. Potrivit jurnalistilor e posibil să se renunţe la Lopetegui chiar dacă mai sunt doar câteva ore înainte de startul turneului final. Marca notează că înlocuitorul lui Lopetegui ar putea fi Quique Setién, antrenorul lui Betis.

 "Nu este momentul pentru a vorbi despre asta, dar vom lua decizia cea mai bună pentru naţională. Vom face lucrurile cu responsabilitate", a declarat Luis Rubiales, potrivit Marca.

Selecţionerul urmează să aibă o conferinţă de presă. Aceasta era programată pentru ora 11:30, ora României, dar a fost amânată cu o oră, anunţă Marca.

 

Afla mai multe despre: spanialuis rubialesscandalselectionerdemisieplecarejulen lopetegui 

viewscnt
Articole similare