Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ştefan Radu, ce lovitură! Prima ofertă primită de român, după anunţul despărţirii de Lazio: îl vrea un club URIAŞ

BREAKING NEWS | Ştefan Radu, ce lovitură! Prima ofertă primită de român, după anunţul despărţirii de Lazio: îl vrea un club URIAŞ
Comentarii

Fundaşul Ştefan Radu nu duce lipsă de oferte, după anunţul că Lazio nu mai are nevoie de serviciile sale.

Conform site-ului de specialitate Tuttomercato.web, fundaşul român, ajuns la 32 de ani, este dorit de vicecampioana Italiei, Napoli.

Napoletanii au aflat că Ştefan Radu nu mai face parte din planurile lui Simone Inzaghi la Lazio şi vor să îl aducă pe Stadio San Paolo, mai ales că românul ar veni gratis. 

Italienii notează că relaţia excelentă pe care directorul sportiv al lui Lazio, Cristiano Giuntoli, o are cu agentul lui Ştefan Radu, ar facilita transferul la Napoli, echipă la care evoluează şi Vlad Chiricheş. Este vorba despre Matteo Materazzi, fratele lui Marco Materazzi, fostul campion mondial cu Italia.

Ştefan Radu se desparte de Lazio, după 11 ani

Clubul Lazio vrea să renunţe la fundaşul Ştefan Radu, a anunţat Gianluca Di Marzio, cunoscut pentru acurateţea informaţiilor pe care le oferă cu privire la transferuri. Ziaristul italian susţine că Lazio este dispusă să îl cedeze gratis pe Radu, dacă fundaşul român îşi găseşte un angajament în altă parte.

În vârstă de 32 de ani, Ştefan Radu mai are contract cu Lazio până în 2021. El evoluează pentru formaţia de pe Stadio Olimpico din 2008, atunci când a fost transferat de la Dinamo.

De atunci, Radu a adunat 347 de meciuri în tricoul echipei italiene şi a reuşit şapte goluri şi 18 assist-uri.

 

 

4,5 milioane de euro a încasat Dinamo de la Lazio, pentru Ştefan Radu

5 milioane de euro este cota lui Radu, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: radu 

viewscnt
Articole similare