Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Steliano Filip a semnat şi va lupta pentru titlu în noul sezon din Liga 1! "Vreau din nou la naţională!"

BREAKING NEWS | Steliano Filip a semnat şi va lupta pentru titlu în noul sezon din Liga 1! "Vreau din nou la naţională!"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a reuşit să-l convingă pe Steliano Filip să vină la Viitorul Constanţa. Posibila plecare a lui Bradley De Nooijer l-a făcut pe Hagi să insiste pentru aducerea lui Steliano Filip, rămas liber de contract după ce înţelegerea cu Dunărea Călăraşi a expirat.

Steliano Filip a oferit deja primele declaraţii după ce a devenit jucătorul Viitorului şi a declarat că şi-a dorit mereu să poată lucra în cariera sa cu Gică Hagi. Mai mult, fostul fundaş al lui Dinamo e gata să revină şi în circuitul echipei naţionale.

"Nu am stat prea mult pe gânduri, când am auzit că sunt interesaţi să vin aici. Mă bucur foarte mult că am ocazia să lucrez cu domnul Hagi. Mi-am dorit de mult timp să lucrez la un moment dat cu dânsul şi mă bucur că am ajuns la această înţelegere.

Cunosc marea majoritate a colegilor şi a contat clar acest lucru, dar cel mai important a fost că e domnul Hagi aici. Sunt convins că băieţii mă vor primi bine.

Mă bucur că sunt aici şi sper să mă integrez cât mai repede. Sper să prind primul 11, de asta am venit aici. Vreau continuitate în joc, să ajut echipa şi să prind din nou şi echipa naţională.

E clar, Viitorul e echipa cu cel mai frumos fotbal. E o onoare să fiu aici şi sper să nu dezamăgesc", a declarat Steliano Filip după ce a semnat cu Viitorul.

Afla mai multe despre: steliano filipviitorul 

viewscnt
Articole similare