Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | SUPER transfer pentru Universitatea Craiova. Oltenii dau un nou TUN şi aduc un fundaş crescut la Leverkusen, cu meciuri la naţionalele Germaniei

BREAKING NEWS | SUPER transfer pentru Universitatea Craiova. Oltenii dau un nou TUN şi aduc un fundaş crescut la Leverkusen, cu meciuri la naţionalele Germanieigalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova este aproape să dea lovitura pe piaţa transferurilor! Oltenii poartă negocieri intense cu echpa ucraineană Zorya Luhansk pentru fundaşul central Joel Abu Hanna (22 de ani).

Conform nuevopariodico.com, oficialii din Bănie sunt "disperaţi" să-şi compartimentul defensiv, mai ales că titlul pierdut în ultimul sezon de Liga 1 se datorează, în mare parte, greşelilor fundaşilor centrali. Pentru a nu se mai întâmpla acest lucru, oltenii se concentrează exclusiv pe aducerea unor fundaşi centrali de mare calitate. Sunt aproape de a-l convinge pe Paul Papp, dar se află în negocieri avansate şi cu Zorya Luhansk, pentru neamţul Joel Abu Hanna.

Universitatea Craiova îşi betonează apărarea cu un fundaş crescut la Bayer Leverkusen

Joel Abu Hanna este un fundaş crescut la academia celor de la Bayer Leverkusen, născut la Troisdorf (Germania), din tată de origine palestiniană şi mamă germacă. A bifat meciuri la seniori în Liga a ll-a şi a lll-a din Germania, la Kaiserslautern şi Fortuna Koln. Din vara lui 2019 se află la Zorya, unde a bifat 28 de meciuri (22 în campionat şi 6 în Europa League), reuşind să marcheze şi un gol, chiar împotriva lui Dinamo Kiev. De asemenea, Abu Hanna a jucat pentru naţionalele U17, U18 şi U19 ale Germaniei.

Conform aceleiaşi surse, Craiova trebuie să plătească 500.000 de euro în schimbul fotbalistului cotat de Transfermarkt la 650.000 de euro. Faptul că mai are doar un singur an de contract, poate fi decisiv în realizarea transferului. Faţă de începutul sezonului trecut, Craiova s-a despărţit de trei fundaşi centrali: Tiago Fereira, Claude Dielna şi Florin Gardoş. Au rămas doar cu Acka, Cosic şi Bălaşa, dar nici aceştia nu au locul asigura în "primul 11" al lui Bergodi.

Universitatea Craiova îl vrea şi pe Virgil Ghiţă de la Viitorul Constanţa

Oltenii şi-l doresc mult pe Virgil Ghiţă, care a devenit căpitan la Viitorul Constanţa în ultimul timp. Stoperul de 22 de ani se află de ceva vreme în vizorul vicecampioanei, doar că cele două părţi nu s-au înţeles încă la preţ. Cota lui Ghiţă a ajuns la 1,2 milioane de euro, conform Transfermarkt, iar de serviciile sale se interesează şi FCSB, echipă cu care oltenii nu vor să concureze pentru un jucător. De asemenea, Ghiţă a marcat patru goluri în stagiunea precedentă şi a punctat decisiv în finala Cupei României din 2019 dintre Astra şi FC Viitorul, scor 1-2.

Afla mai multe despre: unviersitatea craiovaliga 1fotbal 

viewscnt
Articole similare