Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Surpriză imensă. Junior Morais şi-a anunţat revenirea în Liga 1, după doar câteva luni. Anunţul oficial

BREAKING NEWS | Surpriză imensă. Junior Morais şi-a anunţat revenirea în Liga 1, după doar câteva luni. Anunţul oficial

Superliga

Comentarii

Fostul fundaş al echipei FCSB, Junior Morais, aflat în prezent sub comanda lui Marius Şumudică la Gaziantep Gazişehir, a anunţat că vrea să revină în Liga 1.

Fundaşul brazilian vrea să îşi încheie cariera în Liga 1, campionat în care a jucat timp de opt ani şi a cucerit un titlu de campion. Ajuns la 33 de ani, Junior Morais mai are contract cu Gaziantep până în 2021, dar se gândeşte deja la revenirea în România, unde a mai evoluat pentru Astra, între 2011 şi 2017, şi pentru FCSB, din 2017 până în 2019.

"Cu siguranţă vreau să mă retrag în România, dar mai aştept. Pe urmă, mai încolo, cred că vin înapoi", a declarat Junior Morais, pentru Telekom Sport.

Deşi evoluează în Turcia din vară, Junior Morais rămâne conectat la fotbalul românesc. Fostul fundaş de la FCSB crede că numirea lui Mirel Rădoi în funcţia de selecţioner este potrivită: "Un antrenor cu un curriculum foarte bun ca jucător, un lider şi eu zic că va face o treabă foarte bună la naţionala mare".

Cât despre naturalizarea de jucători străini: "E un lucru foarte bun, că cred că sunt multe naţionale care au jucători care nu sunt din ţară. Franţa, Germania, Portugalia, toţi fac asta, să joace în naţională. Eu zic că e un lucru foarte bun, că în România sunt mulţi străini, care pot avea un viitor la naţională şi să poată să-i ia, să-i naturalizeze şi să facă un test şi dacă nu...".

Cu toate că are încredere în Mirel Rădoi, Junior Morais recunoaşte că Marius Şumudică, antrenorul său de la Gaziantep, ar fi un selecţioner bun.

"Da, îl văd pe Şumudică, e un antrenor foarte bun, un antrenor care ştie şi să vorbească cu jucătorii, şi să te ridice şi să te motiveze foarte bine şi face antrenamente foarte bune. Eu zic că putea să fie o soluţie foarte bună, dar din păcate nu s-a putut. Şi la club face o treabă foarte bună, dar vedem pe viitor, nu se ştie", a adăugat Junior Morais.

  • 3 - trei trofee a cucerit Junior Morais în România, toate cu Astra
  • 242 de meciuri a jucat Junior Morais în Liga 1
  • 900.000 de euro este cota lui Junior Morais, conform Transfermarkt.de

Junior Morais, fost jucător la FCSB: "Şumudică e foarte iubit de suporteri"

Junior Morais a vorbit şi despre situaţia din Turcia şi a dezvăluit că Marius Şumudică este foarte îndrăgit la Gaziantep: "Face o treabă foarte bună, e foarte iubit de suporteri, se bate pe acolo cum face el mereu, dar e un antrenor foarte bun".

Cât despre atmosfera de la echipă: Se face şi acolo (n.r. - grătar), mai facem o masă, mai ieşim tot grupul la restaurant şi mâncăm şi e un grup foarte bun şi se face asta foarte bine. (...) Mai vorbim noi acolo română, Şumudică mai aruncă ceva la caterincă aşa, încercăm să învăţăm turcă, dar e greu.

Româna cu portugheza se aseamănă un pic, dar mai vorbim aşa portugheză şi la un moment dat începi să vorbeşti portugheză şi spune: vorbeşte în română, mă, că înţeleg mai bine în română decât în portugheză. Dar e un băiat extraordinar Şumi", a încheiat Junior Morais.

Afla mai multe despre: junior morais 

viewscnt
Articole similare