Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Surpriză totală în Liga 1! Bogdan Andone, în locul lui Dan Alexa, pe banca echipei Astra Giurgiu

BREAKING NEWS | Surpriză totală în Liga 1! Bogdan Andone, în locul lui Dan Alexa, pe banca echipei Astra Giurgiu

Superliga

Comentarii

Dan Alexa a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Astra Giurgiu, care a ajuns deja la un acord cu un nou tehnician.

Este vorba despre Bogdan Andone. Fostul antrenor al FCSB-ului s-a înţeles miercuri cu patronul Astrei, Ioan Niculae.

„Le aflaţi repede, pentru că abia a plecat Bogdan Andone de la mine din birou. Aşa este, ne-am înţeles cu el şi de azi este noul antrenor al Astrei. Am avut, într-adevăr, mai multe variante pe care le-am luat în calcul, dar am decis că el este cel mai potrivit să antreze Astra în acest moment”, a spus Ioan Niculae, pentru ProSport.

Bogdan Andone a început sezonul pe banca echipei FCSB, însă a fost demis după rezultatele dezamăgitoare. Andone a condus echipa bucureşteană în şapte partide oficiale în acest sezon, înregistrând patru victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri.

Andone şi-a anunţat demisia de la FCSB, la începutul lunii august, după meciul cu Alaşkert, scor 2-3, din preliminariile Ligii Europa.

CV-ul lui Bogdan Andone, noul antrenor al Astrei

În vârstă de 44 de ani, Bogdan Andone a jucat pentru Rapid, Sportul Studenţesc, Farul Constanţa, Oţelul Galaţi, Ferencvaros, Apollon Limassol, iar ca antrenor a pregătit Olimpia Satu Mare, ASU Politehnica Timişoara, Metaloglobus şi Energeticianul Târgu Jiu, înaintea să ajungă la FCSB, în vară.

Bogdan Andone o preia pe Astra de pe locul al şaptelea în Liga 1, cu 16 puncte, la opt lungimi de liderul CFR Cluj. Cum Ioan Niculae a transferat jucători precum Constantin Budescu, Denis Alibec sau Gabriel Tamaş, obiectivul lui Bogdan Andone este clar: titlul.

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare