Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Surpriză totală! Presa din Spania anunţă transferul unui fotbalist român: ”A lăsat cupele europene şi a semnat!”

BREAKING NEWS | Surpriză totală! Presa din Spania anunţă transferul unui fotbalist român: ”A lăsat cupele europene şi a semnat!”galerie foto

Stranieri

Comentarii

Presa din Spania anunţă transferul fundaşului român, Raul Feher. Acesta va evolua sub formă de împrumut la Club Deportivo Ibiza.

CD Ibiza a anunţat transferul lui Raul Mihai Feher, un fundaş de origine română, născut la Zalău, care aparţine de clubul FC Andorra, club patronat de fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique.

Fotbalistul evoluase pentru Inter Escalades, campioana Andorrei, cu care a evoluat în preliminariile UEFA Champions League şi UEFA Europa League, scrie diariodeibiza. ”A lăsat Liga Campionilor şi a semnat cu CD Ibiza. Este o achiziţie importantă pentru formaţia lui Gallego” scrie sursa citată despre transferul fundaşului în vârstă de 23 de ani

Cine este Raul Feher, fotbalistul care aparţine de clubul patronat de Gerard Pique

Raul Feher este un fundaş central ce măsoară 1.90 m. ”Este o garanţie în jocul aerian” scrie diariodeibiza despre apărătorul român, apoi completează: ”Are o excelentă detentă, care este susţinută şi de eficacitate impresionantă în duelurile unu contra unu”.

Înainte de a semna cu CD Ibiza, Raul Feher a evoluat pentru FC Andorra, în liga a treia din Sania. La 21 de ani a bifat primele meciuri pentru Lleida, o formaţie cunoscută în Catalonia.

El a fost titular în august în duelul din preliminariile UEFA Champions League dintre Inter Club dEscalades şi FC Drita, încheiat cu o înfrângere, 1-2.  Raul Feher poate evolua atât ca fundaş central, cât şi ca fundaş dreapta sau fundaş stânga. El este cotat în prezent la 50 de mii de euro.

CD Ibiza Islas Pitiusas, clubul pentru care a semnat Feher, joacă în Liga a treia spaniolă, dar are în lot jucători care sunt cotaţi chiar şi la 300 de mii de euro, sumă importantă pentru acest nivel în fotbalul spaniol.  Totuşi, mutarea lui Feher la Ibiza este văzută ca o surpriză de spanioli, care se aşteptau ca Raul să facă pasul spre un nivel superior, eventual spre liga a doua spaniolă.

Feher a fost monitorizat de două echipe din Segunda Division, dar în cele din urmă, acestea nu au făcut o ofertă concretă pentru serviciile sale.

Afla mai multe despre: raul fehercd ibizapique 

viewscnt
Articole similare