Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Surpriză uriaşă! Cine o va antrena pe Rapid

BREAKING NEWS | Surpriză uriaşă! Cine o va antrena pe Rapid

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu are şanse mari să rămână la Rapid, deşi duminică era dat ca şi demis.

Din informaţiile Telekom Sport, Daniel Pancu va continua pe banca echipei giuleştene şi după înfrângerea ruşinoasă cu Sportul Snagov.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani va conduce antrenamentul echipei giuleştene, după care se va întâlni cu conducerea clubului pentru a pune la cale ieşirea echipei din criză.

Daniel Pancu dă vina pentru rezultatele slabe înregistrate de echipa Rapid pe faptul că i-au fost aduşi jucători în timpul campionatului, pe care a fost nevoit să-i titularizeze. Astfel, fostul internaţional le va cere conducătorilor să îi dea mână liberă în privinţa lotului, Pancu fiind decis să renunţe la anumiţi jucători.

Rapid, învinsă de Sportul Snagov. Postul lui Daniel Pancu se clatină

FC Rapid a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-0), de ultima clasată, Sportul Snagov, în etapa XV-a a Ligii a II-a. În finalul meciului, fanii giuleşteni au cerut demisia antrenorului Daniel Pancu, dar şi a conducerii clubului.

Au marcat Poştoarcă '19, Iulian Roşu '43 şi '80 / Roskopf '48 şi '90+5.

Un gol al Rapidului, înscris de Labeau, a fost anulat în minutul 45, pentru ofsaid.

În urma acestui rezultat, FC Rapid rămâne pe locul 5, cu 21 de puncte, iar Sportul Snagov, aflată la a doua victorie în acest sezon, urcă de pe locul 19 pe 18, cu opt puncte. Pandurii Târgu Jiu coboară pe ultima poziţie, cu 7 puncte.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare