Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Surprize în primul ”11” al celor de la FCSB pentru meciul cu Nordsjaelland. S-a schimbat sistemul de joc?

BREAKING NEWS | Surprize în primul ”11” al celor de la FCSB pentru meciul cu Nordsjaelland. S-a schimbat sistemul de joc?

FCSB

Comentarii

Se anunţă surprize mari în primul ”11” pregătit de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii pentru partida retur cu Nordsjaelland, din Danemarca.

Meciul Nordsjaelland - FCSB este programat joi, 17 august, de la ora 20:00, în turul trei preliminar din Conference League, manşa retur.

  • În primul meci, la Bucureşti, rezultatul a fost egal, 0-0.

Se schimbă sistemul la FCSB

Invitat în studiourile Orange Sport, jurnalistul Paul Andone a anunţat în exclusivitate echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Nordsjaelland:

Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic - Djokovic, Şut, Ov. Popescu, Olaru, Oct. Popescu - Coman.

Aşadar, FCSB-ul va schimba sistemul de joc pentru returul cu Nordsjaelland: din 4-3-3, într-un 4-3-1-2.

Cel mai probabil, Darius Olaru va juca în faţa liniei de trei mijlocaşi buni pe recuperare - Djokovic, Şut şi Ovidiu Popescu, în spatele celor mai avansaţi jucători de la FCSB, Octavian Popescu şi Florinel Coman.

De asemenea, nu este exclusă posibilitatea ca Darius Olaru să fie plasat în flancul stâng, Octavian Popescu în flancul drept, iar Florinel Coman distribuit ca vârf, în obişnuitul 4-3-3 pe care FCSB l-a arătat în ultimii ani.

Rămâne de văzut la ora partidei care va fi exact partitura gândită de Charalambous şi Pintilii.

Afla mai multe despre: nordsjaellandfcsb 

viewscnt
Articole similare