Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Suspendări drastice după scandalul de rasism de la meciul Rangers - Slavia Praga! Cât au fost sancţionaţi Kudela şi Kamara

BREAKING NEWS | Suspendări drastice după scandalul de rasism de la meciul Rangers - Slavia Praga! Cât au fost sancţionaţi Kudela şi Kamara
Comentarii

Verdict în cazul scandalului de rasism de la meciul Rangers - Slavia Praga 0-2, din Europa League. Fotbalistul Ondrej Kudela (34 de ani) a fost suspendat timp de 10 meciuri de UEFA după ce corpul de control al forului european a studiat incidentul petrecut la Rangers, când acesta i-a adresat cuvinte cu tentă rasistă lui Glenn Karama, coechiperul lui Ianis Hagi.

Suspendare drastică în cazul de rasism de la meciul Rangers - Slavia Praga! Kudela, suspendat 10 meciuri de UEFA

Slavia Praga nu se va mai putea baza pe Ondrej Kudela în acest sezon de Europa League, după ce fotbalistul ceh a fost suspendat de UEFA ca urmare a scandalului de rasism care i-a avut ca protagonişti pe el şi pe Glenn Kamara, la meciul Rangers - Slavia Praga 0-2, din optimile de finală Europa League. 

Potrivit UEFA, Kudela a fost suspendat 10 meciuri pentru comportament rasist în timpul partidei, dar nici Kamara n-a scăpat. Sursele citate anunţă că fotbalistul lui Rangers s-a ales şi el cu o suspendare de trei meciuri pentru comportament violent, după a sărit la bătaie cu Kudela.

Scandal cu acuzaţii de rasism la meciul Rangers - Slavia 0-2, din 18 martie

Un nou scandal de rasism în fotbal. Meciul Rangers - Slavia Praga 0-2 s-a terminat cu scântei după ce, în minutul 87 al partidei, Glen Karama a fost jignit cu tentă rasistă de un jucător al Slaviei, Onderj Kudela. Steven Gerrard, antrenorul campioanei Scoţiei, a vorbit despre fază la conferinţa de presă de după meci.

Faza pe care o acuză cei de la Rangers s-a petrecut în minutul 87 al meciului, după ce, la finele unui dispute între jucători, Kudela s-a îndreptat spre Karama, şi-a pus mâna la gură şi i-a spus ceva acestuia. A urmat apoi o reacţie a fotbalistului lui Rangers şi s-a creat un meleu de jucători. Karama le-a spus celor din echipa sa că a fost jignit cu tentă rasistă, însă a dorit să continue meciul până la final.

Afla mai multe despre: ondrej kudelasuspendarekaramascandalrasism 

viewscnt
Articole similare