Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Teja a ajuns la negocieri. Echipa cu care fostul tehnician al FCSB discută în aceste momente. Prima reacţie

BREAKING NEWS | Teja a ajuns la negocieri. Echipa cu care fostul tehnician al FCSB discută în aceste momente. Prima reacţie

Superliga

Comentarii

Mihai Teja se află la Iaşi, unde negociază preluarea lui Poli Iaşi. Fostul antrenor de la FCSB a recunoscut, în exclusivitate, pentru Telekom Sport că are câteva cerinţe pentru a accepta postul de principal.

"Încă nu s-a semnat nimic, nu am semnat niciun contract. Mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc cu domnul primar, am avut o discuţie şi vom vedea. Astăzi se decide dacă se semnează sau nu. Principala mea teamă este cea a bugetului. Nu cred că nici Teja şi nici Stoican nu sunt magi care să facă minuni. Minuni nu se pot face şi ai nevoie de detaliile şi de factorii care sunt aproape de fenomenul sportiv şi de performanţă. Ceea ce înseamnă buget, ceea ce înseamnă jucători şi toate condiţiile necesare", a declarat Teja pentru Telekom Sport.

Teja a antrenat FCSB între 27 decembrie 2018 şi 21 mai 2019. A susţinut în total 15 meciuri pe banca echipei lui George Becali şi a pierdut unul singur. În cariera sa el a mai pregătit echipele Universitatea Cluj, Dinamo, Pandurii Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaş şi naţionala de tineret a României.

Afla mai multe despre: tejaiasicontractnegociere 

viewscnt
Articole similare