Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Tiago Ferreira a semnat! Portughezul a lăsat U Craiova pentru fosta campioană: "Am dat lovitura!". OFICIAL

BREAKING NEWS | Tiago Ferreira a semnat! Portughezul a lăsat U Craiova pentru fosta campioană: "Am dat lovitura!". OFICIAL
Comentarii

Fostul fundaş central al Universităţii Craiova, portughezul Tiago Ferreira, şi-a găsit o nouă echipă, nu foarte departe de România. Lusitanul a semnat cu MTK Budapesta, din ţara vecină Ungaria.

Fosta campioană a Ungariei, MTK Budapesta, formaţie cu 20 de titluri în palmares, întrecută doar de Ferencvaros, cu 23 de trofee, a parafat primul transfer al verii, în persoana fostului fundaş central al celor de la Universitatea Craiova, Tiago Ferreira. Anunţul a fost făcut de către oficialii clubului.

"Din multe puncte de vedere, consider că achiziţia lui Ferreira este cu adevărat o lovitură. Cred că se potriveşte stilului de joc al echipei. A petrecut ani buni la tineretul celor de la FC Porto şi se poate simţi în jocul lui, deoarece este un fundaş care se implică mult la construcţie", a declarat Balazs Polyak, directorul sportiv al celor de la MTK, pentru presa din Ungaria.

Universitatea Craiova a anunţat la finele lunii aprilie faptul că a fost reziliată înţelegerea cu fotbalistul portughez, Tiago Ferreira, ajuns în Oltenia în vara lui 2017, de la Uniao Madeira din Portugalia. Fundaşul central a bifat prezenţe la formaţiile de juniori şi tineret ale Portugaliei, pe vremea când era junior al celor de la FC Porto, însă trecerea la seniori a fost una mai anevoioasă. 

În 2014, Porto l-a cedat în Belgia, la Zulte Waregem, în schimbul a 250.000 de euro, iar un an mai târziu a fost lăsat să plece liber de contract la Uniao Madeira. Tot liber de contract a ajuns şi al Universitatea Craiova, pentru care a evoluat  în 76 de partide, fără a marca.

MTK Budapesta, finalistă de Cupa Cupelor

MTK Budapesta are o finală de Cupa Cupelor pierdută în sezonul 1963/1964, în faţa portughezilor de la Sporting Lisabona, scor 3-4 în dublă manşă. Chiar şi aşa, în acest sezon, MTK Budapesta a evoluat în liga secundă din Ungaria. Era lider în momentul "îngheţării" sezonul din cauza noului coronavirus, astfel că şi-a câştigat dreptul de a evolua în prima ligă din sezonul următor.

A refuzat transferul de la U Craiova la FCSB pentru a nu lucra cu Gigi Becali

În vara anului 2019, Tiago Ferreira a făcut subiectul unui transfer cu cântec la FCSB. Intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, Mihai Bălaşa urma să fie cedat la Universitatea Craiova, la schimb cu portughezul Tiago Ferreira. Mihai Bălaşa a ajuns în Bănie, însă Tiago Ferreira a refuzat din start să lucreze cu Gigi Becali. În zadar au încercat conducătorii oltenilor să-l convingă pe lusitan. Nici în ruptul capului nu a vrut să audă de FCSB.

Afla mai multe despre: u craiova 

viewscnt
Articole similare