Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | TRĂDARE istorică! Titularul de la FCSB pleacă la U Craiova: fanii, înnebuniţi de vestea primită

BREAKING NEWS | TRĂDARE istorică! Titularul de la FCSB pleacă la U Craiova: fanii, înnebuniţi de vestea primită

Superliga

Comentarii

Un transfer pe ruta FCSB - U Craiova ar putea avea loc în această perioadă de transferuri din iarnă. Deşi Gigi Becali a fost cel care a încercat să cumpere mai mulţi jucători din Oltenia în ultimele sezoane, se pare că formaţia din Bănie e pe cale să facă mutarea decisivă.

Cristian Bălgrădean, pe lista lui U Craiova

După ce Mihai Bălaşa "a evadat" de la FCSB, acum un alt fotbalist poate ajunge la U Craiova. Fanatik.ro susţine că portarul Cristian Bălgrădean se află pe lista lui Victor Piţurcă, iar mutarea s-ar putea realiza, în condiţiile în care jucătorul intră în ultimele şase luni de contract cu vicecampioana României, iar o prelungire a înţelegerii nu i-a fost făcută. 

U Craiova are mare nevoie de un portar cu experienţă, în condiţiile în care Mirko Pigliacelli a ajuns "la cuţite" cu Victor Piţurcă şi a fost trecut pe bancă, în urma unui presupus conflict.

Bălgrădean are avantajul de a cunoaşte echipa din Oltenia, unde a mai jucat între 2014-2016. În plus, sursa citată susţine că Bălgrădean a păstrat o relaţie bună cu oficialii lui U Craiova, iar meciul de duminică seară, când FCSB întâlneşte echipa antrenată de Victor Piţurcă, ar putea fi ultimul pentru "Pufi" la vicecampioana României. 

 

Afla mai multe despre: fcsbu craiovacristian balgradeanvictior piturcafcsb u craiova 

viewscnt
Articole similare