Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Transfer BOMBĂ de la CFR! Titularul pleacă la super campioana din Europa: detalii de ultimă oră

BREAKING NEWS | Transfer BOMBĂ de la CFR! Titularul pleacă la super campioana din Europa: detalii de ultimă oră

Superliga

Comentarii

CFR Cluj şi FCSB rămân cele mai active cluburi din Liga 1 pe piaţa transferurilor, iar campioana îşi poate pierde unul dintre cei mai importanţi fotbalişti. Din păcate pentru campionii României, aceştia nu s-ar putea alege cu niciun ban de pe urma plecării lui Giedrius Arlauskis (32 de ani), despre care presa din Turcia a făcut un anunţ interesant.

După doi ani şi jumătate şi două titluri de campion cucerite cu CFR Cluj, aventura lui Giedrius Arlauskis ajunge la final, în această vară. Lituanianul a fost convins de campioni să rămână şi în acest sezon în Gruia, iar ofertele pe care fotbalistul le are pe masă cântăresc greu, în privinţa viitorului său.

Besiktas intră în cursa pentru Giedrius Arlauskis. CFR Cluj îl pierde gratis

Prima ligă din România rămâne interesantă pentru echipele din Turcia, care au pus ochii pe unii dintre cei mai importanţi fotbalişti ai lui CFR Cluj şi FCSB. Giedrius Arlauskis şi Bogdan Planic pot deveni colegi din rivali, la Besiktas, club care s-a arătat interesat de cei doi fotbalişti. Vineri, turcii de la Sabah au notat că “Vulturii” sunt pe urmele fundaşului central de la FCSB.

Cunoscut pentru gafele pe care le face, Karius a mai făcut un gest controversat. Şi-a depus un memoriu la FIFA, într-un moment dificil pentru Beşiktaş, motivând că nu a fost plătit de luni bune.

Situaţia în care e portarul lui Liverpool reprezintă o oportunitate pentru Giedrius Arlauskis. Jurnaliştii de la Yeniasir.com.tr scriu că Besiktas are doi candidaţi pentru a-i lua locul lui Karius, care oricum se va întoarce la Liverpool, fiind doar împrumutat. Cei doi care se luptă pentru postul din poarta multiplei campioane a Turciei sunt Giedrius Arlauskis şi Sinan Bolat, care e legitimat în prezent la Royal Antwerp.

În privinţa jucătorului lui CFR Cluj, sursa citată susţine că Besiktas va lua legătura cu Giedrius Arlauskis, pentru a discuta termenii transferului, după ce contractul în România îi va expira în vară.

  • Besiktas este unul dintre cluburile-simbol ale Turciei. “Vulturii” au cucerit 15 tituri, ultimul în 2017, 9 Cupe ale Turciei şi 8 Supercupe ale Turciei.  

Portarul lui CFR Cluj, între Besiktas şi Al Shabab

Giedrius Arlauski are de unde alege în această vară. Recent, Alriyadiah, cea mai importantă publicaţie sportivă din Arabia Saudită, scria că Al Shabab l-a anunţat deja pe titularul Farouk Ben Mustapha că nu i se va mai prelungi contractul la finalul actualului sezon.

Sursa citată a susţinut că Al Shabab s-a hotărât şi asupra înlocuitorului portarului. Conducerea a demarat negocierile pentru Giedrius Arlauskis.

De-a lungul carierei, Giedrius Arlauskis a jucat la: Dziugas, Siauliai, Unirea Urziceni, Rubin Kazan, FCSB, Watford, Espanyol şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: giedrius arlauskisliverpoolgiedrius arlauskis besiktastransferuri cfr clujcfr clujdan petrescucfr cluj giedrius arlauskistransfer giedrius arlauskis 

viewscnt
Articole similare