Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Transfer bombă la Universitatea Craiova! Oltenii au confirmat oficial mutarea: ”E un jucător de mare calitate!”

BREAKING NEWS | Transfer bombă la Universitatea Craiova! Oltenii au confirmat oficial mutarea: ”E un jucător de mare calitate!”

Superliga

Comentarii

Încă de ieri se zvonea că se va întoarce în Bănie, Matteo Fedele (28 de ani). Astăzi, antrenorul interimar al Universităţii Craiova a anunţat că fotbalistul este aşteptat la echipă şi că va aduce un plus de valoare la mijlocul terenului.

Înainte de meciul cu Dinamo, programat sâmbătă, de la ora 21:00, Craiova se întâreşte şi a pregătit revenirea lui Fedele. Mijocaşul a mai evoluat în sezonul 2018/2019 la Universitatea Craiova.

Din ce ştiu, se întoarce Fedele. Matteo se va alătura nouă. Ne bucurăm, e un jucător pe care îl cunosc, care s-a pregătit sub comanda mea la echipa a doua la Craiova. E un jucător de mare calitate. E important să ne mărim lotul, să aducem un plus de valoare. Sunt discuţii.  Aşteptaţi-vă să fim o echipă ofensivă. Cu siguranţă vom fi o echipă care să joace un fotbal ofensiv, un fotbal spectaculos, care să îşi pună adversarul în dificultate. Sunt foarte, foarte încrezător în potenţialul şi calităţile pe care jucătorii mei le au. Eu cred în continuare în titlu. O victorie cu Dinamo ar asigura continuitate, încredere şi ne-ar menţine în lupta cu echipele din faţa noastră, CFR  şi FCSB, pentru titlul de campioni, să ne luptăm până la final. Dar asta ar fi foarte important, continuitatea în rezultate.", a declarat Dragoş Bon, la conferinţa de presă dinaintea duelului cu Dinamo.

Fedele a jucat în tricoul Craiovei 31 de meciuri şi a reuşit două goluri şi trei pase decisive. Fotbalistul mai are trecute în CV echipe precum: Grasshoppers, Carpi, Bari, Foggia, Cesena, iar ultima dată a jucat la Valenciennes, în Ligue 2.

Alături de Sion a câştigat Cupa Elveţiei în 2015. În actualul campionat, Fedele a jucat numai două meciuri pentru Valenciennes, ultimul în luna octombrie a lui 2020. La revenirea în Bănie, Fedele va lupta pentru un loc de titular pe postul de închizător, alături de Screciu, Bic şi Mateiu.

  • 475 de mii de euro este cota lui Fedele, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • 8 meciuri a jucat mijlocaşul în Serie A



 

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare