Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Transfer de senzaţie pregătit de Barcelona. Messi a cerut de urgenţă un super jucător în locul lui Neymar. La cine renunţă catalanii

BREAKING NEWS | Transfer de senzaţie pregătit de Barcelona. Messi a cerut de urgenţă un super jucător în locul lui Neymar. La cine renunţă catalaniigalerie foto
Comentarii

Lionel Messi a avut parte de un final de sezon de coşmar. Starul argentinian a ratat Liga Campionilor, după eliminarea ruşinoasă din semifinale în faţa lui Liverpool, iar în weekend-ul trecut a primit direct cartonaşul roşu în finala mică de la Copa America, după o dispută cu Medel.

Acum, Lionel Messi se află într-o scurtă vacanţă, însă, înainte de a merge la relaxare alături de familia sa, starul argentinian le-a transmis un mesaj clar şefilor de la FC Barcelona. Pentru a se asigura că în sezonul următor nu va mai rata Liga Campionilor, Messi a impus aducerea de urgenţă a unui jucător de calitate în linia ofensivă.

Cum transferul lui Neymar a intrat în impas, argentinianul l-a cerut la echipă pe Mohamed Salah. Egipteanul tocmai a cucerit Liga Campionilor alături de Liverpool şi a recunoscut de fiecare dată că şi-ar dori să joace într-o echipă alături de Messi.

Pentru a-l convinge pe Jurgen Klopp să renunţe la Mohamed Salah, pe lângă suma de transfer, catalanii sunt dispuşi să dea la schimb şi un jucător cu cinci ani mai tânăr faţă de egiptean. Ousmane Dembele nu este pe placul starurilor Messi şi Suarez, astfel că zilele sale pe Camp Nou sunt numărate.

  • 150 de milioane de euro este cota lui Salah, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 13 assist-uri şi 27 de goluri a reuşit Salah în cele 50 de meciuri jucate pentru Liverpool în sezonul trecut

 

Afla mai multe despre: barcelonamessisalah 

viewscnt
Articole similare