Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Transfer de titlu pentru U Craiova! Oltenii au bătut palma cu un străin care a impresionat în Liga 1

BREAKING NEWS | Transfer de titlu pentru U Craiova! Oltenii au bătut palma cu un străin care a impresionat în Liga 1
Comentarii

Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu fundaşul central francez Claude Dielna, fost jucător al lui Dinamo, anunţă presa locală.

Fundaşul francez s-a despărţit la începutul acestui an de gruparea din MLS, Portland Timbers, şi s-a înţeles cu U Craiova, anunţă Oltenia TV. Claude Dielna se află deja la Craiova, acolo unde efectuează vizita medicală înaintea oficializării transferului la gruparea din Bănie. Dielna ar urma să semneze cu U Craiova până în vară, cu opţiune de prelungire a contractului.

Ajuns la 32 de ani, Dielna a evoluat în ultimii doi ani şi jumătate peste ocean, la două echipe din MLS: New England Revolution şi Portland Timbers. 

Transfer de titlu pentru U Craiova! Oltenii au bătut palma cu un străinul care a impresionat în Liga 1

Dielna a lăsat o impresie foarte bună în prima perioadă petrecută în Liga 1. Francezul a fost adus de Dinamo, sub formă de împrumut, în februarie 2017, de la Sheffield Wednesday şi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai "câinilor" în ultimul sezon în care aceştia au evoluat în play-off. După expirarea împrumutului în Ştefan cel Mare, Dielna a rămas liber de contract, iar Dinamo a încercat să îl păstreze, însă francezul a ales o ofertă mai avantajoasă din MLS.

  • 43 de meciuri a jucat Dielna în MLS, în doi ani şi jumătate
  • 500.000 de euro este cota lui Dielna

Dielna este un fotbalist cu CV bogat. Crescut de Caen, Claude Dielna a mai jucat la Lorient, FC Istres, CS Sedan şi Ajaccio, în ţara natală, precum şi la Olympiacos, Sheffield Wednesday, Slovan Bratislava, pe lângă echipele deja amintite.

U Craiova - CFR Cluj, duminică, ora 20:00, Telekom Sport 1

Pentru U Craiova urmează meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat. Partida, care se anunţă a fi una cu casa închisă, va avea loc duminică, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: u craiova 

viewscnt
Articole similare