Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Transfer de ultimă oră! A semnat şi Mogoş: ”Bine ai venit, Vasile!”

BREAKING NEWS | Transfer de ultimă oră! A semnat şi Mogoş: ”Bine ai venit, Vasile!”

Fotbal

Comentarii

Internaţionalul român, Vasile Mogoş, este oficial jucătorul celor de la Chievo Verona. Anunţul a fost făcut pe site-urile de socializare de cele două cluburi implicate în tranzacţie: Chievo Verona şi Cremonese. "Bine ai venit, Vasile!", a fost mesajul clubului din Verona.

Fundaşul dreapta român, Vasile Mogoş, a schimbat echipa în Serie B. A evoluat două sezoane la Cremonese, în care a prins 66 de meciuri, iar acum va ataca promovarea în Serie A cu Chievo Verona. Acesta a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane.

Vasile Mogoş are şi un meci în naţionala de seniori a României, cu Suedia, în preliminariile Campionatului European de anul viitor, pierdută de "tricolori" scor 0-2. De asemenea, fotbalistul se află şi în vederile selecţionerului Mirel Rădoi pentru tripla cu Islanda, Norvegia şi Austria, din play-off-ul pentru EURO 2020, dar şi din Liga Naţiunilor.

"Sper să-l cunosc, nu judec persoanele pe care nu le cunosc. Din filmări, din video pare un antrenor foarte dur care are mare caracter, sper să-l cunosc şi să-i strâng mâna. Doamne ajută, o să dau totul aici ca să am posibilitatea să fiu convocat la naţională, să văd din nou toţi băieţii şi să-l cunosc pe selecţioner", a declarat Vasile Mogoş, pentru Telekom Sport, în urmă cu câteva luni.

Vasile Mogoş s-a aflat şi în vederile mai multor cluburi din Serie A, cea mai insistentă fiind AC Torino, unde era văzut ca înlocuitor pentru veteranul Lorenzo De Silvestri.

Cine este Vasile Mogoş

Născut în Vaslui, pe 31 octombrie 1992, Vasile Mogoş a început însă fotbalul în Italia. Până acum, a jucat doar în ligile inferioare, la Asti, Real Vicenza, Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggina şi Ascoli. În vara lui 2018 s-a transferat la Cremonese, unde joacă în prezent şi unde este considerat unul dintre cei mai importanţi jucători din echipă. 

Fotbalistul a fost implicat şi într-un incident neplăcut în vremea când juca la Reggiana. Alături de mai mulţi colegi, Federico Angiulli, Simone Calvano, Otin Lafuente şi Jacupo Manconi, aceştia au fost implicaţi într-o bătaie la finalul anului 2016 într-un club de noapte. Toţi jucătorii au fost condamnaţi la doi ani de închisoare cu suspendare şi au fost puşi sub subraveghere timp de doi ani.

 

viewscnt
Articole similare
De ce nu a ajuns Mircea Lucescu la nationala? Informatii de culise. Cine nu l-a dorit